ČERSTVÁ KÁVA - Finalista soutěže Shop Roku v kategorii Jídlo a nápoje

Shaker na mléko Hario LS-70-OW

Ledová káva s luxusní mléčnou pěnou navrch? V Hario přišli na způsob, jak našlehat mléko bez ohřívání. Zkusíte originální šejkr doma i vy?

Výrobce:Hario

499,00 Kč vč. DPH ... zobrazit ceny v €


ihned k odeslání

Dostupnost na prodejnách:

Praha 1 - Nové Město - Hybernská 1617/40k vyzvednutí od 18:00
Praha 10 - Strašnice - Turnovského 263/4ihned k odběru
  • Shaker na mléko Hario LS-70-OW

Popis produktu Shaker na mléko Hario LS-70-OW


Je mnoho způsobů, jak našlehat mléko do latte macchiata či cappuccina. V automatickém kávovaru za vás pracuje horkovzdušná tryska, ruční našlehávače napění mléko na sporáku. Oba způsoby mají jedno společné – napěněné mléko je horké.

Co když ale chcete ozdobit mléčnou pěnou ledovou kávu? Použijte Hario LS-70-OW, šejkr, který je zkonstruován pro použití s mlékem vychlazeným na 1 až 5 stupňů – stačí do nádobky nalít 70 ml mléka, nasadit horní díl a zatřepat. Po necelé půl minutě máte připravenou hustou pěnu, která dlouho vydrží.

Náš tip: Šejkr je skvělý i na výlety - je vyroben z odolného plastu a snadno se vejde i do malého piknikového koše.

Shaker na mléko Hario LS-70-OW v kostce:

  • Jednoduchý způsob přípravy mléčné pěny
  • Připravíte pěnu ze studeného mléka do ledové kávy
  • Nejlepší pěny dosáhnete s mlékem vychlazeným na 1-5 stupňů Celsia
  • Japonská kvalita Hario

Recenze, dotazy a komentáře


  • 19.9.16 - Nefunkční - napsal(a) Maca

    Tento produkt je podle mě nefunkční ať dělám co dělám mléko pořád stejné.

    • 21.9.16 - Re: Nefunkční - napsal(a) Petra Malhausová, Čerstvá Káva

      Dobrý den, doporučujeme použít plnotučné mléko vychlazené na 1-5 °C a déle postupovat dle návodu nebo instruktážního videa u produktu na našich stránkách. Pokud se stále nadaří, určitě můžete Shaker Hario reklamovat.


  • 18.8.15 - jak na frappé - napsal(a) dzejna

    Dobrý den, zaujal mě tento produkt, ale marně přemýšlím jaký by byl správný postup při přípravě ledové kávy/frappé s použitím tohoto shakeru, pokud chci dělat kávu z espressa a doposud používám klasický shaker. Ten mi sice skvěle promíchá všechny ingredience, ale chybí právě pěna. Měla bych pak využívat oba shakery? Poradíte?

    • 19.8.15 - Re: jak na frappé - napsal(a) Jitka Kakaščíková, Čerstvá Káva

      Dobrý den. Tento produkt je určen pro přípravu mléčné pěny. Pokud si chcete připravit frappé, tak si můžete tento produkt zakoupit a mléko v něm našlehat zvlášť. Našlehané mléko potom přidat k ledové kávě připravené v shakeru.