+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Ruční mlýnek na kávu Timemore Chestnut C3 Pro - černý

    Ruční mlýnek Timemore Chestnut C3 Pro
    Timemore Chestnut C3 Pro: Umění přenosného mletí. Představujeme Timemore Chestnut C3 Pro, mistrovské dílo v oblasti ručních mlýnků na kávu. Kombinuje výjimečnou funkčnost, kvalitní zpracování a kompaktní design. Tento kvalitní ruční mlýnek představuje opravdovou revoluci pro kávové nadšence. Objevte dokonalou rovnováhu mezi praktičností a výkonem. Nová verze má vylepšené materiály, zdokonalený design a zaručuje perfektní a konzistentní mletí.
    • Materiál

      Kov (nerez ocel)

    • Materiál mlecích kamenů

      Nerez

    Skladem > 5 ks

    pošleme 29. 4. nebo

    2 890 Kč
    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    Přizpůsobte mletí na míru svým potřebám

    Timemore Chestnut C3 Pro nabízí bezkonkurenční přesnost. Díky pokročilým nastavením mletí a přesnému mlecímu mechanismu můžete nastavit hrubost mletí přesně podle vašich potřeb a využít tak potenciál kávových zrn na maximum.

    Odolnost se setkává s kompaktností

    Timemore Chestnut C3 Pro dokonale kombinuje odolnost a kompaktnost. Jeho skládací ergonomické madlo a malé rozměry ho činí ideálním společníkem na cesty. Snadno se tak vejde do vaší tašky, nebo batohu. Mlýnek je vyroben z kvalitních materiálů, což zaručuje, že vás bude na kávových dobrodružstvích doprovázet dlouhé roky. Ať už vyrazíte na kempování, vydáte se na dlouhou cestu, nebo si jednoduše chcete vychutnat kávu doma, Timemore Chestnut C3 Pro je navržen tak, aby přinášel konzistentní kvalitu mletí kdekoliv.

    Kvalita a efektivita

    Pokročilý mlecí systém s dvojitými ložisky zaručuje plynulé a bezproblémové mletí, minimalizující jakékoli nejednotnosti v hrubosti, což umožňuje optimální extrakci kávy. Tato verze využívá technologii Spike-to-Cut (S2C), kdy vnitřní břity rozřezávají kávová zrna na menší kousky ještě před samotným mletím, čímž je mletí konzistentnější a rychlejší. Uživatelsky přívětivý design a intuitivní ovládání Timemore Chestnut C3 Pro ho činí spolehlivým společníkem pro kávové profesionály, nadšence i začátečníky.

    Svoboda tvořit

    S Timemore Chestnut C3 Pro máte možnost prozkoumat svět kvalitní kávy. Pusťte svého vnitřního mistrovského ducha na svobodu a převezměte kontrolu nad procesem přípravy. Ať už jste doma, v kanceláři nebo se vydáváte do přírody, stímto mlýnkem namelete kávu na všechny způsoby přípravy. Timemore Chestnut C3 Pro je konečnou volbou pro milovníky kávy, kteří hledají pohodlí, řemeslnou preciznost a mimořádnou chuť v každém šálku.

    Timemore Chestnut C3 Pro v kostce:

    • Objem násypky: 25 g
    • Sklopná rukojeť pro pohodlné a snadné uložení či transport
    • Jednoduché nastavení mletí
    • Kvalitní ocelové kónické kameny S2C
    • Určené pro mletí kávy na espresso i filtr

    Parametry

    BarvaČerná
    MateriálKov (nerez ocel)
    Hmotnost
    Hmotnost: 574 g
    574 g
    Výška192 mm
    Šířka52 mm
    Typ mlýnkuRuční
    Materiál mlecích kamenůNerez
    Průměr mlecích kamenů38 mm
    Tvar mlecích kamenůKónické
    VýrobceTimemore

    Hodnocení (0)

    0 hodnocení
    0x
    0x
    0x
    0x
    0x

    Dotazy a komentáře (0)