+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10–17:30)

    Pro průkopníky: VacOne a mlýnek KRINDER + 4× balení Santa Ana ZDARMA

    Sleva-15 %
    Pro průkopníky: VacOne a mlýnek KRINDER + 4× balení Santa Ana ZDARMA
    Balíček, jako je tento, ještě žádný milovník kávy doma nemá. Kávovar VacOne je přelomovou novinkou, která k přípravě kávy využívá vakuum. V sadě mu asistuje Cafflano® KRINDER s inovovaným mlecím mechanismem. Třetí novinkou je naše salvadorská káva Santa Ana, kterou vám přibalíme jako dárek.

    Tohle už u nás nenajdete.

    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    VacOne je zbrusu nový kávovar, který se pyšní inovativní technologií. Při přípravě kávy využívá vakuum. Horkou kávu dokáže naservírovat za 30 sekund, cold brew dokonce za 4 minuty. Samotné použití kávovaru je navíc opravdu snadné. Stačí nasypat kávu, zalít vodou o správné teplotě a zmáčknout tlačítko. Je zkrátka geniálně rychlý a praktický!

    Další neokoukanou novinkou v sadě je mlýnek Cafflano® KRINDER. Do vínku dostal kompaktní velikost, ergonomický tvar a hravý design. Ocelový mlecí mechanismus mlýnku si zachovává svou ostrost. Výsledkem je dokonale a konzistentně namletá káva. KRINDER svými vlastnostmi konkuruje například legendárnímu (a o několik tisíc dražšímu) mlýnku Comandante. Krom toho je mlýnek opravdu lehký a díky odnímatelné kličce také skladný.

    Jako bonus vám přibalíme rovnou celé kilo – tedy čtyři balení – naší nové kávy Santa Ana. Káva vypěstovaná na svazích salvadorského vulkánu Santa Ana vás potěší svou plnou vyváženou chutí. Jejímu krémovému tělu dominují sladké karamelové a medové tóny doplněné ovocnou svěžestí červených jablek.

    Produkty dostanete v původních krabicích, nejedná se o darkové balení.

    Parametry

    Výrobce

    Hodnocení (0)

    0 hodnocení
    0x
    0x
    0x
    0x
    0x

    Dotazy a komentáře (0)