+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10–17:30)

    Delter Coffee Press

    Sleva-24 %
    Delter Coffee Press
    Zavřete oči a představte si AeroPress, se kterým můžete jednoduše kontrolovat množství vody v každé její dávce. Se kterým přesně pohlídáte délku extrakce pro každou tuto dávku. Otevřete oči. Je tu Delter Coffee Press. Káva je díky němu méně hořká, naprosto čistá a chutná dokonale. Zamezí totiž přeextrahování, které bývá často důsledkem rychlého mísení namlet
      Skladem > 5 ks

      pošleme 2. 4. nebo

      Původní cena: 1390 CZK

      1 062 Kč
      Kávě rozumíme

      Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

      Na nic nečekáme

      Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

      Pražíme si vlastní

      A fakt nám chutná, co vám?

      Máte nás rádi

      Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

      14 let na trhu

      14 let na trhu a ještě nekončíme

      Přesné dávkování díky vstřikování

      Zatímco v AeroPressu namletou kávu přímo zaléváte vodou, Delter Coffee Press funguje na bázi vstřikování a vodu postupně přesně dávkuje. Sami si určíte, kolik vody a na jak dlouho se k namletým zrnům dostane, a extrakci tak máte plně pod kontrolou.

      Ideální extrakce dosáhnete díky vstřikování mnohem precizněji než při zalévání vodou. Jednotlivými vstřiky se namletá zrna v přístroji jen jemně rozvíří, což zabraňuje přeextrahování kávy.

      Větší objem není problém

      S AeroPressem běžně nepřipravíte více než cca 220 ml kávy, ale Delter Coffee Press díky systému postupného dávkování vody umí naplnit komoru vícekrát, takže najednou připravíte až 400 ml perfektní kávy.

      Šálek té nejčistší kávy

      Jednou z nevýhod běžného AeroPressu je volné umístění papírového filtru v plastové mřížce - kvůli tomu propadávají jemné kousky namleté kávy až do šálku. Filtrační komora Delter Coffee Pressu je naopak důsledně utěsněná, a výsledná káva je tak skutečně čistá.

      Čistotu kávy z Delter Coffee Pressu můžeme bez obav srovnávat s kávou připravenou v dripperu.

      Vylepšené materiály

      Delter Coffee Press má hlavní komoru a píst z materiálu Tritan Copolyester, který je velmi odolný a navíc čirý jako sklo. Polypropylen, ze kterého se naopak vyrábí AeroPress, je sice také velice odolný, ale není průhledný. Do kávovaru tak není moc dobře vidět, což ztěžuje jak přípravu, tak i jeho údržbu.

      Skvělá káva i na cestách

      Buďme objektivní - jednu výhodu AeroPressu nový Delter Coffee Press postrádá, a to jednoduché „vycvaknutí” použité kávy do koše. I tak je ale výše uvedený souhrn výhod, ve kterých Delter Coffee Press dominuje, velmi přesvědčivý. A stejně jako AeroPress je skladný a vhodný na cestování.

      Delter Coffee Press v kostce:

      • Přesné dávkování vody a kontrola času extrakce
      • Příprava až 400 ml kávy
      • Čistota připravené kávy srovnatelná s přípravou v dripperu
      • Kvalitní Tritan Copolyester pro pevnou a čirou komoru a píst
      • Skladný a vhodný pro cestování
      • 100 papírových filtrů součástí balení

      Připravte si v Delter Coffee Pressu čerstvou indickou kávu a nechte vyniknout její delikátní chuť.

      Co byste řekli na pomocníka, se kterým si na cestách připravíte espresso? Prohlédněte si Cafflano® Kompresso, který je tím nejlehčím a nejkompaktnějším kávovarem na espresso na světe. A pracuje bez elektřiny!

      Parametry

      VýrobceDelter Coffee Tools

      Hodnocení (2)

      5
      2 hodnocení
      2x
      0x
      0x
      0x
      0x
      16. 4. 2020

      Jako fanoušek alternativních příprav jsem si nemohl tuto novinku nechat ujít. Člověk vidá komentáře typu "máte rádi Aeropress? Tohle je ještě lepší!", nebo naopak "Proč není Delter lepší než Aeropress?". Podle mě je to nesmysl, každý, kdo si zkusil obě varianty, pochopí, že jde o jiný princip. Když se mě někdo ptá na Aeropress, popisuji ho funkčně jako "french press naruby", Delter má v tomto ohledu blíže třeba k moka konvičkám, kde voda protéká kávou kontinuálně... Ale dost ke srovnání. Co se samotného Delteru týká, má neotřelý, ale funkční design, příprava kávy chce svůj čas, ale stojí to za to a není to náročné... Umlít, nasypat, promýt filtr, zavřít, otočit, nalít vodu a pak jen tlačit.. pozvolna.. Případně dolít vodu a připravit ještě víc kávy, což je fajn :) Umýt se Delter dá docela dobře, akorát má různé záhyby a těsnění. Osobně vidím nedostatek v tom, že ani výrobce zatím samostatně nedodává originální filtry (v základním balení by jich mělo být sto). Byť jsou o malinko větší, lze využít filtry pro Aeropress.

      Dotazy a komentáře (1)

      Jakub11. 4. 2020
      Filtry

      Dobrý den, filtry jsou stejné velikosti jako pro Aeropress?

      Monika Ludmilová, Čerstvá Káva16. 4. 2020
      Dobrý den, filtry jsou téměř stejně veliké, lze je tedy využít i pro Aeropress.