+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Ruční mlýnek na kávu Hario Mini-Slim PRO (MMSP-1-B) - černý

    Sleva-38 %
    Ruční mlýnek na kávu Hario Mini-Slim PRO (MMSP-1-B)
    Hario Mini-Slim PRO je nejnovější a nejvyšší verzí populárního kávomlýnku Hario Mini Mill Slim. Zatímco si zachoval svoji kompaktnost a široké možnosti nastavení hrubosti mletí, nově dostal odolné tělo z nerezové oceli. Stejně jako verze kávomlýnku Plus má nové odolnější šestihranné uchycení kličky.
    Máme i další varianty:
    Ruční mlýnek na kávu Hario Mini-Slim PRO (MMSP-1-HSV) - stříbrný
    Stříbrný

    850 Kč

    Tohle už u nás nenajdete.

    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    Na doma i na cesty, kávomlýnek Hario Mini-Slim PRO bude vaším nejlepším společníkem pro mletí kávy. Kvalitní keramické mlecí kameny zajišťující rovnoměrné mletí v široké škále hrubosti, kterou lze jednoduše nastavit, a velmi odolné tělo z nerezavějící oceli jsou doménou tohoto mlýnku, se kterým namelete až 24 gramů kávy najednou.

    Parametry

    Typ mlýnkuRuční
    VýrobceHario

    Hodnocení (1)

    3
    1 hodnocení
    0x
    0x
    1x
    0x
    0x
    5. 4. 2020

    Čekal jsem od tohoto produktu za takové peníze víc muziky (cena 1600). Patent, který drží zásobník na namletou kávu je nepříliš dobře vymyšlený a při mletí v ruce vypadává. To je asi největší problém. Je třeba trochu šikovnosti při držení, pak to celkem jde. Kdyby zásobník držel líp tak nemám problém hned doporučit, ale takle na Vás apeluji, abyste koupi ještě jednou zvážili.

    Dotazy a komentáře (1)

    Mária15. 5. 2020
    Rozdiel medzi PRO a Plus

    Dobry den! :-) Rozumiem tomu spravne, ze jediny rozdiel medzi hario mini mill slim plus a pro je vonkajsi material (plast/ nerez)? Dakujem a prajem pekny den! :)

    Tereza Jalčáková, Čerstvá Káva19. 5. 2020
    Hezký den, rozdíl mezi verzí PRO a PLUS je nejen v použitém materiálu, ale také ve způsobu manipulace se spodní nádobkou. Zatímco verze PLUS zachovala z předchozího modelu mezi vrchní a spodní částí závit, verze PRO již není šroubovací, ale nasazovací. Obě verze mají navíc oproti staršímu modelu bytelnější kličku se šestihranem.