+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Elektrický mlýnek Krups GVX242

    Sleva-21 %
    Elektrický mlýnek na kávu Krups GVX242
    Oblíbili jste si přípravu kávy z čerstvě namletých zrn, ale dáváte přednost elektrickým mlýnkům před ručními? Jistě vás zaujme mlýnek, který namele kávu až do 12 šálků, má 17 nastavitelných stupňů hrubosti mletí a především – má klasické mlecí kameny, nikoli tříštivé nože.

    Tohle už u nás nenajdete.

    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    Žádné naklápění mlýnku, aby se semlela opravdu všechna káva. Žádné přidržování víčka, aby neodletělo. Žádné hlídání hodinek, aby příliš dlouhé mletí kávu při vysokých otáčkách nespálilo. Elektrický kávomlýnek Krups GVX242 uspokojí běžné i náročnější milovníky kávy – stačí nastavit hrubost mletí, počet porcí, stisknout tlačítko a za několik okamžiků je hotovo.

    Dáte si kávu z french pressu, dripperu nebo máte chuť na šálek espressa? Mlýnek namele kávu pro téměř libovolný způsob přípravy, nabízí 17 stupňů nastavení hrubosti – od velmi hrubé na cold brew po jemnou pro přípravu espressa v domácím pákovém kávovaru. A to pro dvě až dvanáct osob. Dle chuti, dle potřeby.

    Mlýnek Krups je osazený mlecími kameny (zrna jsou rozemleta, ne rozsekána jako v případě elektrických mlýnků s tříštivými noži), které lze snadno vyjmout a vyčistit speciálním kartáčkem, který je součástí balení. Další vlastností, kterou oceníte, je ochrana proti přepálení kávy – ta si tak zachová svoje přirozené zabarvení, chuť i aroma.

    Elektrický kávomlýnek Krups GVX242 v kostce:

    • Připraví čerstvě mletou kávu až do 12 šálků
    • Má 17 stupňů nastavení hrubosti mletí a pojistku proti přepálení kávy
    • Kávu mele snadno vyjímatelnými mlecími kameny, nikoli tříštivými noži
    • Do zásobníku se vejde až 225 gramů kávových zrn

    Parametry

    Typ mlýnkuElektrický
    VýrobceKRUPS

    Hodnocení (1)

    4
    1 hodnocení
    0x
    1x
    0x
    0x
    0x
    17. 4. 2015

    Pro domaci pouziti idealni

    Dotazy a komentáře (2)

    Tadeáš1. 5. 2021
    časování

    Dobrý den, jsem zvyklý na mletí na 1 dávku start/stop dle hodinek. Lze to zde? Nastavit více dávek a vypnout vypínačem? Nebude mu to vadit? Děkuji

    Tereza Jalčáková, Čerstvá Káva3. 5. 2021
    Dobrý den, ano lze, vadit mu to nebude :) Přejete-li si zastavit přístroj před ukončením pomletí, stiskněte spínač ON/OFF.
    J.K.1. 4. 2015
    Dávování

    Dobrý den, jakým způsobem mlýnek určuje množství kávy, kterou namele - předpokládám, že odpočítává čas - tedy je množství cca. Resp. mě zajímá jak by v praxi vypadala příprava jedné kávy... namelu minimální množství, tedy na 2 kávy a pak musím nějakým způsobem odměřit požadovaných 7g ...

    Jitka Kakaščíková, Čerstvá Káva2. 4. 2015
    Dobrý den. Tento mlýnek disponuje počítadlem pomletých porcí kávy, na kterém si nastavíte požadované množství šálků, které chcete připravit. Počet porcí umleté kávy je odstupněn časovou délkou mletí. Pokud chcete umlít dávku na 1 šálek kávy, doporučuji si odvážit požadovaných 7g zrnkové kávy a tuto dávku nasypat do mlýnku, poté nastavit na počítadle minimální množství umleté kávy, tzn. 2 šálky a kávu umlít.