+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10–17:30)

    Ruční mlýnek na kávu Hario Mini Mill Slim (MSS-1B)

    Sleva-25 %
    Ruční mlýnek na kávu Hario Mini Mill Slim (MSS-1B)
    Pokud hledáte opravdu maličký mlýnek na kávu, pak tento splní vaše přání beze zbytku. Pět centimetrů na šířku, šestnáct na výšku, váha dvě stě gramů. Perfektní velikost na cesty ve dvou.

    Tohle už u nás nenajdete.

    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    Malý, přitom velký. Hario MSS-1B neboli Mini Mill Slim klame tělem. V 16 cm vysokém těle skrývá vyladěný mlecí strojek s keramickými kameny, snadno nastavitelný na několik stupňů hrubosti od jemné pro přípravu espressa po hrubou do french pressu. Nádobka na mletou kávu je zčásti průhledná, dva piktogramy na jejím boku pomohou odměřit množství kávy na jeden nebo dva šálky. Chystáte se na cesty? Stačí vyjmout kličku – mlýnek se vejde všude.

    Kávomlýnek Hario MSS-1B v kostce

    • Jeden z nejmenších kávomlýnků na trhu, ideální na cesty
    • Snadné měření množství připravované kávy za pomoci piktogramů
    • Má vyjímatelný mlecí strojek s keramickými kameny pro snadné čištění proudem tekoucí vody
    • Japonská Hario kvalita

    Tento mlýnek je vyroben v Číně, nicméně stejně jako ostatní produkty ve výjimečné kvalitě produktů společnosti Hario (firma Hario má rozdělenou výrobu mezi Japonsko a Čínu, v Japonsku produkují především výrobky ze skla).

    Parametry

    Typ mlýnkuRuční
    VýrobceHario

    Hodnocení (57)

    4.7
    57 hodnocení
    47x
    7x
    1x
    0x
    2x
    10. 4. 2019

    Tento mlýnek vlastním již více než 5 let! Dosud jsem s ním maximálně spokojený a používám ho denně. Je jednoduchý na rozebrání. Díky nízké hmotnosti a malým rozměrům je ideální i na cestování. Celoplastové tělo hodnotím jako lepší řešní než např. skleněnou nádobku, jelikož u toho to mlýnku mi nádobka již několikrát spadla na tvrdou podlahu. Zatím vždy přežila bez úhony.

    13. 3. 2019

    Dobře se tam nasypává káva. Je akorát do ruky a mletí nevyžaduje žádnou námahu. Se seřízením mlecích kamenů jsem nic nedělala, jejich nastavení mi vyhovuje jak je, vařím si preso. Na mlýnku jsem nenašla nic záporného.

    8. 11. 2018

    Nemohu hodnotit, snad až někdy po Novém roce, jelikož jde o dárek pod strom.

    Dotazy a komentáře (15)

    Štefan14. 5. 2019
    Ruční kavomlynky

    Dobrý den,prosím Vás robím si najčastejsie metodu V60,chcel by som sa opýtať,aký by ste mi doporučili ručný mlynek,ktorý melie asi najlepsie zo vsetkych ,čo ponúkate,aby bola káva zomletá na rovnaké častice.ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

    Petra Malhausová, Čerstvá Káva14. 5. 2019
    Dobrý den, tento mlýnek můžeme vřele doporučit, je skvělý v poměru kvalita/cena. Avšak, pokud chcete zvolit opravdu vysoce kvalitní mlýnek z nerezu, určitě vyberte Porlex Mini , který je z naší nabídky ten nejlepší a skvěle se hodí i na mletí světleji pražených káv. Popřípadě jeho větší verzi Porlex Tall.
    Zuzana27. 2. 2019
    Džezva

    Dobrý den, umele tento mlýnek kávu i na džezvu? A pokud jej budu používat maximálně 2-3 krát to týdne právě na nejjemnější mletí na džezvu, nezkrátím tím životnost mlýnku? Děkuji.

    Petra Malhausová, Čerstvá Káva28. 2. 2019
    Dobrý den, na mletí na džezvu mlýnky s keramickými mlecími kameny nedoporučujeme, při tomto extra jemném mletí dochází k velkému tření mlecích kamenů a keramika by se velmi brzy opotřebovala. Doporučujeme mlýnek s ocelovými mlecími kameny jako je Lodos Istanbul . Popřípadě umletí kávy v jakémkoliv mlýnku na hrubost vhodnou na espresso a poté kávu rozmělnit na prach ve hmoždíři.
    Dana20. 11. 2018
    výběr mlýnku

    Dobrý den, prosím o radu při výběru mlýnku. Hledám mlýnek pro mletí na 2 kávy (občas na 4 kávy) na french press, filtrovanou kávu (ev i moca konvičku). S ručním mletím začínám, jde mi o to, aby mletí bylo snadné a rychlé, aby mě to neodradilo od mletí, pokud možno ne moc hlučné . Pokukuji po mlýncích Porlex Mini nebo Tall a Hario Mini Mill, Hario Skerton. Jaké je vaše doporučení ? Na kolik káv umelou malé mlýnky? Je rychlost namletí různá? Nebo nějaký úplně jiný mlýnek (např Rhinowares Ceramill)? Děkuji

    Petra Malhausová, Čerstvá Káva21. 11. 2018
    Dobrý den, Vámi zvolený mlýnek Hario Mini Mill Slim je každopádně dobrou volbou (zvláště pro začátečníka). Pokud Vám nevadí jeho plastové tělo, tak můžeme vřele doporučit. Průhledné tělo mlýnku umožňuje přesné sledování množství namleté kávy, padne skvěle do ruky. Hario Skerton je sice větší, ale hůře se drží v ruce a po nějaké době se může stát, že začne mlít nerovnoměrně. Mlýnky Porlex jsou kovové, odolné, skvělé na cestování a velice oblíbené. Ani s nimi neuděláte chybu, ba naopak. Veškeré mini verze mlýnků jsou vhodné pro přípravu 2 šálků. Pro přípravu 4 šálků už by byl třeba větší mlýnek (Rhinowaress Ceramill, Porlex Tall), není ovšem problém mini mlýnek vysypat a namlít další várku. Manipulace je s těmito mlýnky opravdu snadná. Rychlost mletí nelze určit, je ovlivněna hlavně silou každého člověka. Věříme, že zvolíte správně :)