+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Ruční mlýnek na kávu Hario PRISM (MSA-2-B) - černý

    Sleva-41 %
    Ruční mlýnek na kávu Hario PRISM (MSA-2-B)
    Minimalistický a elegantní kávomlýnek s hliníkovým tělem. Snadno odnímatelná pevná rukojeť s desetihranným uchycením pro maximální životnost. Silikonový podstavec proti podklouznutí a snadno odnímatelná spodní nádobka. Hario PRISM si zamilujete.
      Dlouhodobě nedostupné

      Původní cena: 2699 CZK

      1 590 Kč
      Kávě rozumíme

      Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

      Na nic nečekáme

      Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

      Pražíme si vlastní

      A fakt nám chutná, co vám?

      Máte nás rádi

      Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

      14 let na trhu

      14 let na trhu a ještě nekončíme

      Další z precizních kávomlýnků z dílny japonského Haria. Kvalitní keramické mlecí kameny zaručující konzistentní mletí jsou již standardem, u modelu PRISM však narazíte na nové celohliníkové tělo, které působí elegantně a zároveň je velmi odolné. Nastavení hrubosti mletí je snadné, provádí se klasicky ze spodní strany mlýnku.

      Násypka na zrnka pojme až 24 gramů kávy.

      Parametry

      Typ mlýnkuRuční
      VýrobceHario

      Hodnocení (0)

      0 hodnocení
      0x
      0x
      0x
      0x
      0x

      Dotazy a komentáře (4)

      Richard Klail23. 1. 2021
      Pokus o recenzi

      Jak jsem psal výše, mám ruční mlýnek Tchibo. Cena asi 500 Kč, klička fixní, násypka se otvírá žaluziovým mechanismem (dvě motýlovité clony proti sobě), což je pohodlné, i když občas se otevře samovolně při mletí, pokud uchopíte mlýnek moc vysoko, nádobka je akrylátová, fixována závitem, což drží dobře, ale hůře se vrací zpátky, je nutno s citem otáčet v protisměru, až zapadne závit. Dobře se proplachuje vodou a na radiátoru snadno vyschne. Nastavení hrubosti zespod, ale centrování kamene není úplně pevné, takže mletá káva je směsí šupin a dobře umletých zrnek. Navíc dochází k pozvolnému samovolnému povolování, což pro espresso dost vadí. Rozhodl jsem se proto vyzkoušet mlýnek Hario Prism. Cena v akci asi trojnásobná, zpracování pečlivé, design uměřený. Matný povrch dobře drží v ruce, nádobka není zbytečně rozměrná, takže nasypávání mleté kávy ani do filtru 50mm není nepohodlné. Zpočátku je tužší snímání horního akrylátového víčka, které uzavírá násypku. Klička je ergonomická, robustnější a má větší knoflík, takže se lépe drží. Nasazuje se na šestihran pouhým navlečením shora a velice dobře drží. Lze ji "zaparkovat" knoflíkem položeným v prohlubni horního víčka. Dolní odnímatelná nádobka se oproti Tchibu trochu vaklá, než si člověk zvykne, může být trochu nejistý. Je nutné přijmout, že mlýnek nelze držet pouze v ruce, musí se opřít vsedě v klíně nebo o stůl (tomu je přizpůsoben protismyk zespod). Ale nevypadla mi. Nastavení hrubosti jsem ani pořádně nezkoušel, rovnou jsem nastavil druhé nejjemnější mletí, káva má mnohem intenzivnější chuť, a přesto voda protéká tak akorát, tedy tenkým proudem srovnatelným s kávou z ESE podu. Nastavení zatím drží, takže spokojenost, koupě s ohledem na hlavní důvod nebyla zbytečná, i když jako vždy, něco za něco.

      Jana Gunst, Čerstvá Káva26. 1. 2021
      Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi k tomuto produktu. Těší nás, že jste s nastavením mlýnku a jeho funkčními vlastnostmi spokojen. Japonská firma Hario je známá svou kvalitní výrobou. Věříme, že s tímto mlýnkem budete i nadále spokojen.
      ddp25. 11. 2020
      Spodní nádobka špatně drží

      Mlýnek Hario PRISM (MSA-2-B) NEDOPORUČUJI. Spodní nádobka je jen "nacvaknutá" pomocí 4 kuličkových aretací, drží velmi špatně, stačí trochu zavadit a upadne na zem. K zlosti. Při mletí je to hned, během prvního měsíce se mi už několikrát kafe rozsypalo po zemi. Design pěkný, mletí ok, ale řešení dolní nádobky vážně válcuje všechny plusy.

      Tereza Jalčáková, Čerstvá Káva27. 11. 2020
      Dobrý den, mrzí nás, že máte s mlýnkem negativní zkušenost. Zmíněná aretace na spodní nádobce je zde záměrně právě proti jejímu vypadávání. V tomto případě se může jednat o vadné zboží, které nám můžete, pokud jste jej zakoupili u nás, samozřejmě reklamovat. Jakmile zboží přijmeme, zahájíme reklamační řízení, o jehož výsledku budete informováni.
      Richard Klail18. 11. 2020
      nastavení

      Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak drží mlýnek nastavení hrubosti. Mám Tchibo, za ty peníze celkem slušný, ale řekl bych, že se časem mírně povoluje a mele pak hruběji. Děkuji.

      Monika Ludmilová, Čerstvá Káva20. 11. 2020
      Dobrý den, hrubost lze snadno nastavit ze spodní strany mlýnku. Mlýnek mele konzistentně a při mletí nedochází k samovolné změně hrubosti. Mlýnek Tchibo nemáme v nabídce a bohužel s ním nemáme ani vlastní zkušenosti, abychom jej mohli s mlýnkem Hario PRISM porovnat.