+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Kávovar VacOne™

    Kávovar VacOne™
    VacOne™ se právem chlubí rychlostí a snadným použitím. Tato novinka roku 2020 připraví pomocí revoluční technologie VacTec® cold brew během 4 minut a horkou kávu za 30 vteřin. Kávovar zabírá jen málo místa a vydrží dlouho nabitý, takže se s vámi rád vydá za dobrodružstvím.
      Skladem > 5 ks

      pošleme hned zítra nebo

      2 990 Kč
      Kávě rozumíme

      Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

      Na nic nečekáme

      Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

      Pražíme si vlastní

      A fakt nám chutná, co vám?

      Máte nás rádi

      Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

      14 let na trhu

      14 let na trhu a ještě nekončíme

      Malý chytrý pomocník VacOne™ dokáže ušetřit čas, zjednodušit ráno nebo usnadnit přípravu oblíbeného šálku kávy na cestách. Kávovar připravuje kávu pomocí inovativní technologie VacTec® využívající podtlaku. Díky ní si vychutnáte své oblíbené cold brew a horkou kávu v rekordním čase. Nová technologie VacTec® navíc z vaší kávy vymáčkne lepší chuť. To vše v malém praktickém provedení, které s sebou jednoduše sbalíte do kanceláře či na chalupu.

      Geniálně jednoduchý

      Žádná složitá příprava, velké množství tlačítek a komponentů. Cesta k lahodnému šálku kávy je s kávovarem VacOne™ nečekaně snadná. Nasypejte namletou kávu, zalijte vodou a zmáčkněte tlačítko. Pak už stačí jen počkat, až proteče voda, a skvělá káva je hotová. Jednoduchá je příprava jak horké kávy, tak cold brew.

      Geniálně rychlý

      Cold brew hotové za 4 minuty místo 24 hodin, po které se tato ledová lahůdka obvykle připravuje? Pro VacOne™ hračka. O veškerou práci se postará mechanismus, který vytváří vakuum. Z kávy vytáhne tu nejlepší chuť. Příprava klasické horké kávy je ještě rychlejší. Stačí zalít namletá zrnka horkou vodou a vyčkat 30 vteřin.

      Geniálně praktický

      Připravte si kávu, opláchněte a ukliďte kávovar. Tak snadná je každodenní péče o VacOne™. K přípravě kávy navíc nepotřebujete žádné papírové filtry ani jiný jednorázový materiál. Kávovar zvládne připravit až 150 šálků na jedno nabití a pak jej stačí připojit USB kabelem třeba k notebooku.

      Vítěz The 2021 Esquire Gadget Awards

      Jeho genialita mu sice místo v Mense nezajistila, ale zato mu získala ocenění v magazínu Esquire. Kávovar VacOne™️ byl vybraný jako nejlepší přístroj na cold brew roku 2021. S patentovanou technologií je totiž příprava extrémně rychlá, až směšně jednoduchá a zkrátka naprosto geniální.

      Kávovar VacOne™ v kostce:

      • Patentovaná technologie pro rychlou přípravu kávy
      • Najednou připraví až 350 ml kávy
      • Až 150 šálků na 1 nabití přes USB
      • Malé rozměry 12 × 12 × 19 cm
      • Hmotnost 280 g

      Ke kávovaru je možné v případě potřeby zakoupit náhradní konvici i kovový filtr individuálně.

      FrankOne nebo VacOne™?

      Objednaný kávovar VacOne™ vám doručíme v krabici, kde je uveden název FrankOne, což je jeho původní jméno. Výrobce se ho ale rozhodl přejmenovat, aby nový název lépe vystihoval jeho unikátní vlastnosti. Přišlo nám nešetrné k přírodě všechny vyhodit původní krabice a zabalit výrobky znovu. Proto kávovary VacOne™ prodáváme v původním obalu. Kávovar má stejné funkce, vlastnosti, design i příslušenství, liší se opravdu jen jméno na krabici.

      Lehké prokapávání

      Při přípravě kávy se možná setkáte s tím, že bude voda prokapávat do spodní nádobky dříve, než stisknete tlačítko – nebojte se, nejde o závadu. Zhruba 3 kapky za vteřinu jsou normální jev. Většinou pomůže ujistit se o správném nasazení přístroje do nádobky a také lít vodu spíše po stěně přístroje než přímo směrem na filtr.

      Parametry

      VýrobceVAC

      Hodnocení (1)

      5
      1 hodnocení
      1x
      0x
      0x
      0x
      0x

      Dotazy a komentáře (4)

      Tomáš Hanák4. 8. 2021
      Typ USB

      Dobrý den, Jakým nabíjecím konektorem USB přístroj disponuje? USB C? Děkuji.

      Jana Gunst, Čerstvá Káva9. 8. 2021
      Dobrý den, nabíjecí kabel má na jednom konci USB Micro-B (USB 2.0) a na druhém USB-A (USB 2.0).
      Honza12. 6. 2021
      Nesmysl

      Nesmysl za šílenou cenu. Vskutku eko výrobek. Baterie, plast. Koupil jsem si vietnamskou překapávačku z nerezu na šálek za 100. Super.

      Monika Vaněčková, Čerstvá Káva14. 6. 2021
      Dobrý den, jelikož jste nezmínil přesný typ výrobku, který vlastníte a zřejmě jej ani nemáme v nabídce, nedokážeme jej tak porovnat s kávovarem VacOne™. Rádi bychom Vás však informovali, že kávovar VacOne™ není celý plastový, ale nádobka je vyrobena z borosilikátového skla. Dále se pak v popisu tohoto produktu můžete dočíst o jeho bezpochybných výhodách a o tom, čím je tento kávovar jedinečný, ať už se jedná o výrobu cold brew během rekordních 4 minut, horkého nápoje za 30 vteřin, nebo jednoduchosti v přípravě samotného nápoje.
      Jirka17. 5. 2021
      náhradní díly

      Prosím o info, jak dlouho vydrží ty těsnící díly?

      Tereza Jalčáková, Čerstvá Káva17. 5. 2021
      Dobrý den, děkujeme za Váš zajímavý dotaz. Výrobek je na trhu velmi krátce, a tak se nedá přesně říci, jak dlouho která část vydrží. Dá se předpokládat standardní opotřebení materiálu, VacOne™ však prošel řadou náročných testování a je vyroben z kvalitních materiálů, a tak se brzkého opotřebení není třeba obávat.