+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Cafflano® Kompresso

    Sleva-20 %
    Cafflano® Kompresso
    Espresso bez elektřiny na cestách? Cafflano® Kompresso je třetím inovativním produktem této značky a díky sofistikované technologii umožňuje přípravu s konzistentním tlakem 9 barů, který je onou magickou hodnotou při přípravě espressa.
      Skladem > 5 ks

      pošleme ještě dnes nebo

      Původní cena: 1990 CZK

      1 590 Kč
      Kávě rozumíme

      Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

      Na nic nečekáme

      Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

      Pražíme si vlastní

      A fakt nám chutná, co vám?

      Máte nás rádi

      Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

      14 let na trhu

      14 let na trhu a ještě nekončíme

      Jen 178 gramů a 10×18 cm dělá z Cafflano® Kompresso ten nejlehčí a nejkompaktnější kávovar na espresso na světě. I tak dokáže v kvalitě výsledného nápoje překonat mnohé elektrické pákové i automatické kávovary - a bez elektřiny. Je to díky speciálnímu mechanismu hydraulické komprese, který tento kávovar využívá.

      Cafflano® Kompresso = Compress + Espresso. Tento kávovar získal jako perfektně zpracovaný inovativní produkt mnoho ocenění v čele s cenou za nejlepší produktovou novinku na SCAE World of Coffee v Budapešti v roce 2017.

      Cafflano® Kompresso v kostce:

      • Příprava espressa pod tlakem 9 barů bez elektřiny
      • Lehký, kompaktní, vhodný na cesty
      • Bez nutnosti použití jednorázových filtrů

      Parametry

      VýrobceCafflano

      Hodnocení (1)

      5
      1 hodnocení
      1x
      0x
      0x
      0x
      0x
      19. 4. 2021

      Předpokládám, že se podíváte na videa, která k tomuhle presu lze shlédnout. Tak že víte, do čeho jdete. Není na tom nic složitého, funguje to přesně tak, jak je na videu vidět. Dobrou kávu si tak můžete udělat prakticky kdykoli a kdekoli, kde jste si schopni sehnat horkou vodu. Jen jedno (mimo vlastní kávy samozřejmě) musíte dodat z vlastních zdrojů: chvilku času:)

      Dotazy a komentáře (5)

      martin18. 3. 2024
      Kompresso nebo Staresso?

      Je nějaký rozdíl ve výsledném espressu z těchto kávovarů?

      Veronika Zadáková, Aromaniac19. 3. 2024
      Dobrý den, Cafflano® Kompresso díky své konstrukci opravdu kávu srovnatelnou s espressem udělá, a to jak chuťově, tak texturou a množstvím cremy. U kávovaru Staresso si nejsme jistí, jelikož ho nenabízíme.
      Kotvik18. 1. 2024
      jemnost namletí kávy

      Potřeboval bych doporučit hrubost namletí kávy - nedaří se mi dosáhnout toho stlačení jako je ve videích. Kávu jsem namlel v ručním mlínku, strojním také na nejjemnější hrubost. Po zalití vodou dojde ke stečení ve sloupci a pak nasadím píst a voda jen proteče skrz kávu. viděl jsem videa, jak na to chlapík tlačí loktem, aby to vůbec proběhlo...co bych měl dělat jinak? Díky

      Pavlína Hochová, Aromaniac19. 1. 2024
      Dobrý den, pošlete nám prosím na e-mail info@aromaniac.cz fotografii hrubosti kávy, kterou používáte na přípravu. Případně se můžete s produktem zastavit na naší prodejně Praha 7 - Holešovice, kolegyně Vám rády poradí.
      Erik18. 10. 2023
      Spotřeba kávy a srovnání s Aeropress + Fellow Prismo

      Dobrý den, jaká je spotřeba kávy na přípravu jednoho espressa - je to kolem 7g stejně jako u elektrického kávovaru? Osobně dělám kávu podobně v Aeropressu s filtrem Fellow Prismo, kdy namletou kávu udusám do rovna, opatrně zaliju vodou a pak silou stlačím - výsledek je něco mezi klasickým Aeropressem a espressem, jen je spotřeba kávy celkem vysoká (dávám téměř plný mlýnek Porlex Mini, což bude skoro 20 g a zhruba 100 ml vody - kousek pod bod 2 na stupnici Aeropressu). Tuhle přípravu kávy mám rád, ale někdy bych si klidně dal i espresso, aby káva tak rychle nemizela... Máte případně zkušenost jaká je chuť ve srovnání s mou metodou?

      Veronika Zadáková, Aromaniac18. 10. 2023
      Dobrý den, Prismo pro Aeropress zpomalí průtok, zvýší odpor a udělá náznak cremy, ale káva se stále s espressem úplně srovnávat nedá. Cafflano® Kompresso oproti tomu díky své konstrukci opravdu kávu srovnatelnou s espressem udělá, a to jak chuťově, tak texturou a množstvím cremy. Ideální množství je trochu nižší až srovnatelné jako v pákovém kávovaru, ale pořád nižší než u použití Prisma na Aeropressu. Záleží samozřejmě na konkrétní kávě a chuťových preferencích uživatele, ale doporučené dávkování se pohybuje kolem 12-14g kávy na 60g vody. Množství vody, které zůstane v kávě, je rovněž nižší, než u použití Aeropressu s Prismo nástavcem.