+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10–17:30)

    Konvice na vodu s teploměrem Brewista Smart Pour™ (BKS12S01G2TG)

    Konvice Brewista Smart Pour™
    Nepatříte mezi milovníky rychlovarných konvic? Konvice na vodu Brewista Smart Pour™ pro vás bude přesně to pravé. Nerezovou krásku o objemu 1,2 l se zabudovaným analogovým teploměrem, precizní hubicí a ergonomicky tvarovanou rukojetí si rychle oblíbíte. Vhodná na všechny typy varných desek.

    Tohle už u nás nenajdete.

    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    Přemýšleli jste někdy nad tím, jak složité je najít dokonalou konvici na vodu, která splňuje všechny požadavky milovníky dobré kávy i čajů všech barev? A co teprve takovou, která je vhodná na všechny typy varných desek, včetně těch indukčních? Přesně takovou jsme pro vás vypátrali.

    Dokonale precizní

    Příprava filtrované kávy či nálevu z čerstvých čajových lístků není jen tak. Dokonale ovládnout proud horké vody, rovnoměrně zalít namletá kávová zrna či čajové lístky a ještě se při tom neopařit, to už vyžaduje nemalou dávku zručnosti a praxe. S konvicí Brewista Smart Pour™ se ale v mžiku proměníte ve zkušeného profesionála. Její hrdlo je totiž navrženo tak, aby každá kapka vody dopadla přesně tam, kam potřebujete.

    Pohodlná, bezpečná a praktická

    Díky ergonomicky tvarované rukojeti s ochranou proti popálení je práce s konvicí procházka růžovou zahradou. A to i ve chvíli, kdy je plná až po okraj. Analogový teploměr zabudovaný do víka konvice vám umožní snadno kontrolovat teplotu vody a posune vás tak o krůček blíž k dokonalému šálku čaje či vaší oblíbené kávy.

    Stylová a odolná

    I když na první pohled působí jako elegantní dáma, výdrž má jako marvelovský superhrdina. Konvice Brewista Smart Pour™ je vyrobena z odolné nerezavějící oceli 304, je vhodná na všechny typy varných desek včetně indukce a bez výčitek svědomí ji můžete umýt v myčce na nádobí. Zkrátka dokonalý pomocník pro dokonalý šálek vašeho oblíbeného horkého nápoje.

    Konvice Brewista Smart Pour™ v kostce:

    • Zabudovaný analogový teploměr
    • Ergonomická rukojeť s ochranou proti popálení
    • Hrdlo pro precizní nalévání
    • Vyrobená z odolné nerezavějící oceli 304
    • Vhodná na všechny typy varných desek včetně indukce
    • Objem 1,2 l

    Parametry

    VýrobceBrewista

    Hodnocení (1)

    5
    1 hodnocení
    1x
    0x
    0x
    0x
    0x
    5. 3. 2019

    Jelikož se jedná o dárek o zkušenosti se zatím nemohu podělit.

    Dotazy a komentáře (3)

    Roman9. 6. 2020
    dostupnost

    Dobrý den, máte nějaké informace o přibližné dostupnosti této konvice? Měl bych o ni zájem a nevím zda čekat, nebo si koupit jinou. Děkuji.

    Monika Ludmilová, Čerstvá Káva10. 6. 2020
    Dobrý den, tato konvice bohužel aktuálně není skladem ani u našeho dodavatele. Z tohoto důvodu Vám tak nemůžeme přislíbit konkrétní termín jejího opětovného naskladnění.
    Hana4. 10. 2018
    plyn

    Dobrý den, zajímá mne, zda je konvice vhodná na plynový sporák. Mohla bych případně dostat typ na konvici pro plynové sporáky?

    Petra Malhausová, Čerstvá Káva4. 10. 2018
    Dobrý den, ano, tato konvice je vhodná i na plynový sporák.
    Gabriela20. 4. 2018
    Signalizace varu + údržba

    Dobrý den, jak prosím konvice signalizuje var? Je možné ji mýt v myčce (bez víka s teploměrem)?

    Petra Malhausová, Čerstvá Káva20. 4. 2018
    Dobrý den, tato konvice je primárně určena pro vaření vody na kávu a čaj, kdy je nežádoucí, aby se voda dovařila do bodu varu. Teploměr tedy slouží k tomu, aby si mohl každý hlídat, kdy teplota vody dosáhne požadovaného stupně pro zalití konkrétního nápoje, na kávu je to např. 89-93 °C. Konvice tedy nemá žádný signalizační prvek pro var. Ano, konvici můžete umývat v myčce na nádobí.