+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10–17:30)

    Digitální váha se stopkami Bonavita BV2100SC

    Digitální váha Bonavita BV2100SC
    Toužíte po dokonalosti? Programovatelná voděodolná váha Bonavita se čtyřmi přednastavenými programy vám pomůže k perfektnímu šálku.

    Tohle už u nás nenajdete.

    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    K dokonalému šálku kávy potřebujete samozřejmě prvotřídní surovinu, ale vhod vám také přijde váha, která bude tak trochu myslet za vás. Váha Bonavita Auto Tare Gram Scale nabízí precizní vážení na desetinu gramu i automatické nulování, díky kterému budou vaše šálky kávy či čaje jeden jako druhý. Pokud tedy hledáte spolehlivého pomocníka domů či do profesionálního provozu, přístroj světoznámé značky Bonavita určitě stojí za zvážení.

    Všestranná a precizní

    Ať už připravujete čerstvě namletou kávu, nebo vážíte ingredience na perfektní dort, váha Bonavita nabídne program, ze kterého si jistě vyberete ten pravý. K dispozici máte čtyři automatické a dva manuální režimy, využít ale můžete také samostatnou časomíru. Díky ní si snadno pohlídáte optimální čas pro extrakci kávy, louhování čaje či pečení oblíbeného koláče.

    Štíhlá kompaktní a přenosná

    Ideální váha by však neměla být jen přesná, ale také praktická. Váha Bonavita má štíhlý a na pohled příjemný oblý design a k tomu je vybavena jedinečným nanomateriálem, který ji chrání před poškozením vodou. A hodit se vám bude i na cestách. Nemusíte se bát zamotaných, poškozených nebo dokonce ztracených kabelů. Váha je totiž poháněna bateriemi.

    Úsporná a šetrná k životnímu prostředí

    Výčet pozitivních vlastností ale ještě není u konce. Váha Bonavita se totiž díky programu Auto Tare Gram Scale sama automaticky vypíná po 60, 120, nebo 180 sekundách neaktivity a tím spoří vlastní energii a vám ušetří pár baterií navíc. Rozhodně tak můžeme říci, že si i díky ní vychutnáte každý den skvělý šálek kávy s dobrým pocitem a bez výčitek svědomí.

    Digitální váha Bonavita BV2100SC v kostce:

    • Váží s přesností na 0,1 gramu až do 2 000 g
    • Napájení bateriemi
    • Elegantní štíhlý design
    • Ochrana proti vlhkosti díky nanomateriálu
    • Čtyři automatické a dva manuální režimy
    • Časovač pro přesný čas louhování
    • Programovatelné automatické vypnutí

    Parametry

    VýrobceBonavita

    Hodnocení (0)

    0 hodnocení
    0x
    0x
    0x
    0x
    0x

    Dotazy a komentáře (0)