+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10–17:30)

    Pákový kávovar Catler ES 8013

    Sleva-24 %
    Kávovar Catler ES 8013
    Hledáte kávovar, se kterým si vyladíte kávu opravdu na míru? S pákovým Catlerem si dopřejete výborné espresso, cappuccino i latte macchiato během chvíle. Navíc je vám přitom k dispozici vestavěný mlýnek s celkem 18 stupni nastavení hrubosti mletí.

    Tohle už u nás nenajdete.

    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    Výborný vzhled, perfektní kvalita, vyladěná funkčnost, ušlechtilé materiály (kombinace nerezi a kvalitních slitin), integrovaný mlýnek s kónickými kameny – Catler ES 8013 je prvotřídní pákový kávovar pro každodenní požitek z espressa a dalších kávových specialit jako jsou cappuccino nebo latte macchiato.

    Při přípravu voňavého šálku kávy používá tento Catler čerpadlo s tlakem 15 barů a topný systém Thermocoil. Káva je před samotnou extrakcí za pomoci speciální funkce Triple-Prime™ předspařena a zachová si tak ještě více ze své chuti a aroma. Samozřejmě, nechybí funkce předehřátí šálků a pro začínající uživatele i speciální dvojité dno misky pro jemnější a bohatější cremu.

    Kávovar je osazen výkonným mlýnkem nerezovými kónickými kameny se zásobníkem na 250 gramů zrnkové kávy a celkem 18 stupni nastavení hrubosti mletí. Namletá káva padá přímo do páky – stačí ji pouze upěchovat tamperem a zahájit samotnou extrakci.

    Pákový kávovar Catler ES 8013 se brzy stane středem vaší kávové domácnosti – s jedním pomocníkem připravíte espresso i další kávové speciality, stejně jako čaj nebo horkou čokoládu pro děti. My tento model doporučujeme jako domácí kávovar vyšší kategorie pro každého, kdo se chce při přípravě espressa z páky co nejvíce přiblížit výkonům profesionálních strojů.

    S kávovarem Catler dostáváte také široké příslušenství – miska s dvojitým dnem, misky na 1 i 2 kávy s jednoduchým dnem pro pokročilejší uživatele, nerezovou nádobku pro napěnění mléka, odměrku na kávu, která má nástavec na stlačení kávy v páce (tamper), nástroj pro zarovnání kávy Razor™ a čistící pomůcky.

    Prodloužená 3letá záruka

    Při použití kávovaru v domácnosti získáte na kávovar Catler ES 8013 prodlouženou 3letou záruku. Uplatnit ji můžete po předložení informačního letáku, který je součástí dodávky, a nákupního dokladu (faktura, účtenka).

    Další funkce a výhody kávovaru Catler ES 8013

    • Elektronický systém kontroly teploty zajišťuje stálou teplotu během extrakce kávy
    • Systém nízkotlakového předspaření
    • Automatické i ruční nastavení množství extrahované kávy
    • Přednastavené množství mleté kávy a možnost programování množství mleté kávy pro 1 a 2 šálky
    • Ukazatel tlaku při extrakci kávy
    • Odnímatelný tamper (možnost praktického uložení v přístroji)
    • Samostatný vývod horké vody
    • 360° otáčivá tryska na páru
    • 2l vyjímatelný zásobník na vodu s filtračním systémem
    • Zásuvka na ukládání příslušenství
    • Nastavení teploty vody (+/- 2 °C)
    • Funkce „Dry Puck“ – elektronický ventil pro odstranění přebytečné vody z kávy napěchované v páce po ukončení extrakce
    • Automatické vypouštění zbytkové vody z topného systému po použití funkce páry
    • Funkce Clean Me – světelná kontrolka indikuje potřebu spuštění čisticího procesu
    Pákový kávovar Catler ES 8013 v kostce:
    • Výborný pákový kávovar pro domácí použití a přípravu espressa a dalších kávových specialit
    • Pracuje s tlakem 15 barů, má topný systém Thermocoil
    • Kávu namele vestavěný mlýnek s kónickými kameny a 18 stupni hrubosti mletí
    • Pro začátečníky má jedinečné dvojité dno filtru pro perfektní cremu
    • Dokonalou extrakci kávy zajišťuje funkce předspaření Triple-Prime™

    Parametry

    VýrobceCatler

    Hodnocení (0)

    0 hodnocení
    0x
    0x
    0x
    0x
    0x

    Dotazy a komentáře (5)

    Tereza28. 2. 2018
    vyzvednutí / příprava pěny a espressa současně?

    Dobrý den, bylo by možné si tento kávovar vyzvednout 1.3. kolem 9:30 na Praze 1? A ještě druhý dotaz - mohu na kávovaru současně v jednu chvíli dělat mléčnou pěnu a espresso? Nebo musím čekat po udělání kávy na natlakování k přípravě pěny? Díky

    Petra Malhausová, Čerstvá Káva1. 3. 2018
    Dobrý den, pokud tento kávovar nemáme skladem, musíme ho v den vytvoření objednávky poptat u našeho dodavatele, který nám jej na sklad dodá do 3 pracovních dnů, poté odesíláme zákazníkovi. Vyzvednutí na naší prodejně v Hybernské ulici nebude žádný problém. Mléčnou pěnu můžete připravovat současně s espressem.
    Zuzana28. 10. 2017
    Latte a kafe bez koffeinu

    Dobrý den, když zmáčknu tlačítko latte, udělá mi to latte, nebo musím mléko nějak řešit zvlášť vedle? A úplně hloupý dotaz - Jak se řeší, když chci kafe bez kofeinu? Děkuji.

    Petra Malhausová, Čerstvá Káva30. 10. 2017
    Dobrý den, u pákového kávovaru je tlačítko pouze na espresso nebo dvojité espresso, mléčné kávy jako je cappuccino nebo latte se připravují našleháním mléčné pěny pomocí parní trysky kávovaru. Velice doporučujeme podívat se na Youtube na video s názvem "Catler - Příprava cappuccina s Petrou Veselou", kde je krásně znázorněno, jak příprava mléčné kávy v tomto kávovaru probíhá. Kávu bez kofeinu si připravíte úplně stejně, jen použijete již bezkofeinovou kávu. V naší nabídce je naleznete zde.
    TT28. 7. 2017
    Srovnání s ES 8012

    Dobrý den, bylo by prosím možné nějak shrnout rozdíly oproti předchozímu modelu ES 8012? Dále by mě zajímala poruchovost? Slyšel jsem, že je přístroj poměrně poruchový. Děkuji

    Tomáš Král, Čerstvá Káva1. 8. 2017
    Dobrý den, rozdíly mezi Kávovarem Catler ES 8012 a Catler ES 8013 se týkají především druhu topného sytému (Thermoblock a Thermocoil), funkcí mlýnku (u typu 8013 je kónicky stavěný), velikostí zásobníku na zrnka kávy (200 g a 250 g), nebo vyšším příkonem (1300 W a 1560-1850 W). Naši zákazníci si na poruchovost u přístroje ES 8013 dosud nestěžovali.