+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10–17:30)

    Kávová dárková sada Porlex Tall - mlýnek + 2× káva

    Dárková sada - kávomlýnek Porlex Tall s kávou
    Hledáte dárek pro přátele, u kterých je káva opravdu doma? Pořiďte chuťově skvělou Čerstvou Kávu a elegantní kávomlýnek z nerezu v dárkové sadě. Umele kávu až do šesti šálků najednou.

    Tohle už u nás nenajdete.

    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    Elegantní, rychlý, výkonný. Kávomlýnek Porlex Tall si poradí v každé situaci – přesné keramické kameny umelou kávu jemnou na espresso i hrubší do french pressu nebo Aeropressu. Mlýnek doporučujeme všem, kdo hledají kvalitu a vědí, že budou kávu připravovat pro větší společnost – na jedno použití umele Tall kávu až do 6 šálků.

    K nádhernému kávomlýnku z nerezu jsme přidali dvě lahodné zrnkové Čerstvé Kávy, 250 g čerstvě pražené kostarické Tarrazu a 250 g brazilské Santos, obě v luxusní plechové dóze s dobře těsnícím víčkem, a obojí jsme zabalili do dárkové krabičky vystlané dřevitou vlnou s průhledem.

    Vznikl tak dárek, který ocení každý milovník kvalitní kávy a jednoduché krásy ručních kávomlýnků.

    Parametry

    VýrobceAromaniac

    Káva si vás našla

    … protože jednou si najde každého. Vážně. Jen se musí vědět jak na ní. Zrnka u nás pražíme každý den po malých dávkách. To aby byla stále čerstvá. K vám se tak nedostanou žádná, která by byla starší než pár dnů. Nechceme vám totiž nabízet nic, co sami nepijeme. Proto si pečlivě vybíráme, co nám projde pražičkou a co se vám pak objeví doma v šálku.

    Pražírna Aromaniac

    Od roku 2007, kdy jsme s kávou začali, jsme (si) toho vypili až až. A právě otevření vlastní pražírny bylo to, co nám postupně začalo dávat větší a větší smysl. Skutečně totiž věříme, že chuti a vůni kávy může propadnout kdokoliv. A o to se teď staráme. Staráme se o to, aby si káva každého našla.


    Hodnocení (1)

    5
    1 hodnocení
    1x
    0x
    0x
    0x
    0x
    Sabe29. 11. 2015

    Skvělí mlýnek pro domácnost pro osobní využití ale i v případě návštěv.

    Dotazy a komentáře (0)