+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10–17:30)

    Džezva G.A.T. PRATIKA - na 4 šálky, 450 ml

    Džezva G.A.T. PRATIKA
    Pravá turecká (arabská) káva? Připravte si ji doma tím nejtradičnějším způsobem – v džezvě. Jen tak nebo voňavou a dochucenou exotickým kardamomem či dalším kořením.
      Dlouhodobě nedostupné
      309 Kč
      Kávě rozumíme

      Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

      Na nic nečekáme

      Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

      Pražíme si vlastní

      A fakt nám chutná, co vám?

      Máte nás rádi

      Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

      14 let na trhu

      14 let na trhu a ještě nekončíme

      Džezva. Nenápadná nádobka, která promění kávová zrna a vodu v silnou tureckou (arabskou) kávu. Kdekoli a kdykoli – stačí jen jemně mletá káva, voda a vařič, na kterém směs vody a kávy několikrát po sobě přivedete k varu.

      Džezva provází milovníky kávy již celá staletí. A stejně jako káva samotná, mění se i ona. Dřívější zdobenou mosaz a další kovy nahradila jednoduše tvarovaná ušlechtilá ocel. Jedno ale zůstává – skvostný nápoj, který znalci přirovnávají k espressu.

      Moderní a elegantní džezvu řady Pratika italského výrobce G.A.T. využijete na všech druzích sporáků kromě indukčních, plastová rukojeť výborně padne do ruky a skvěle izoluje teplo. Výhodou džezvy je i fakt, že si připravíte tolik kávy, kolik potřebujete.

      Džezva G.A.T. PRATIKA v kostce:

      • Tradiční příprava turecké (arabské) kávy
      • 1 šálek = cca. 90 ml nápoje
      • Italská kvalita G.A.T.
      • Připravíte tolik kávy, kolik právě potřebujete
      • Vyrobeno z kvalitní 18/10 nerezové oceli

      Tyto džezvy dodáváme ve standardním průhledném igelitovém přebalu bez loga.

      Parametry

      VýrobceG.A.T.

      Hodnocení (7)

      4.6
      7 hodnocení
      5x
      1x
      1x
      0x
      0x
      Hana29. 11. 2015

      Dovezená džezva se opotřebovala. U nás džezvy nikdo nevyrábí a tak si po delší době opět vychutnávám skvěle uvařenou kávu.

      Širda25. 7. 2015

      Džezva G.A.T. PRATIKA - na 4 šálky, 450 ml Řekl jsem si: pro nás akorát na dvě kávy, 1dl pro mě ani pro mou drahou polovičku holt není porce :) ALE: po okraj vrchovatá čisté vody a neni to ani 400ml. Takže velké zklamání!!! Asi úspora na materiálu :D Doporučit mohu, je to normální plecháček, dole rozšířenej. Ale přeměřte a upravte udávané hodnoty objemu.

      Dotazy a komentáře (2)

      Anna27. 10. 2017
      Indukce

      Je tato džezva vhodná na indukci?, případně jiná... Děkuji.

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva29. 10. 2017
      Dobrý den, tato džezva není určena pro použití na indukčním vařiči. Bohužel žádnou džezvu vhodnou na indukci v nabídce nemáme.
      Jaroslav24. 10. 2016
      Jaký mlýnek pro džezvu?

      Dobrý den. Plánuji koupit džezvu a potřebuji k ní i nějaký mlýnek, který do ní kávu umele na jemný pudr. Můžete mi prosím nějaký doporučit? Klidně i víc alternativ. Děkuji

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva26. 10. 2016
      Dobrý den, na opravdu jemné mletí kávy, které je potřeba k přípravě kávy v dřezvě, Vám můžeme doporučit Ruční mlýnek na kávu Lodos Istanbul , který nabízíme ve zlaté nebo stříbrné barvě. Jen je třeba zmínit, že při tomto mletí, jsou mlecí kameny velmi blízko u sebe a probíhá zde velké tření, které způsobí, že se kameny dříve opotřebí. Další možností je umlít kávu na hrubost potřebnou pro espresso a poté ji rozmělnit na pudr v hmoždíři.