+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Dripper Glowbeans The Gabi Master A

    Dripper Glowbeans The Gabi Master A
    The Gabi Master A od Glowbeans je inovativní a snadno použitelný dripper s perfektními výsledky při přípravě kávy.
      Skladem > 5 ks

      pošleme 22. 4. nebo

      899 Kč
      Kávě rozumíme

      Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

      Na nic nečekáme

      Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

      Pražíme si vlastní

      A fakt nám chutná, co vám?

      Máte nás rádi

      Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

      14 let na trhu

      14 let na trhu a ještě nekončíme

      Nejzajímavější a unikátní vlastností dripperu The Gabi Master A je jeho sprchová výpusť vody. Voda vytéká ze 16 otvorů, díky čemuž zvlhčuje namletou kávu rovnoměrně a při přípravě je tak docíleno kvalitnější extrakce. Dripper se skládá ze 4 plastových částí - zásobníku na vodu, výpusti, samotného dripperu a objímky, kterou využijete v případě, že dripper nesedí na Váš šálek či konvičku.

      Příprava kávy v The Gabi Master A je snadná. Postavte dripper s papírovým filtrem na šálek či konvičku a propláchněte filtr horkou vodou. Vylijte vodu, nasypte 15 gramů středně mleté kávy do filtru, připojte sprchovou výpusť a zásobník na vodu a nalijte do něj 150 ml vody. To je vše, káva se připravuje! Voda pomalu proudí do sprchové výpusti a kape do dripperu. Za cca 3 minuty máte připravenou skvělou kávu.

      Díky důmyslnému provedení dripperu The Gabi odpadá problém s rovnoměrnou distribucí vody na namletou kávu a nutnost využívat precizní zalévací konvice. Konzistentní dávkování vody také zajišťuje srovnatelné výsledky při opakované přípravě kávy.

      Dripper je zabalený v plastovém boxu a je tak vhodný i na cesty. Používají se do něj košíčkové filtry 155 stejně jako do Kalita Wave - rovnou u nás si můžete koupit originální bělené filtry Glowbeans The Gabi Drip Master nebo nebělené filtry Glowbeans The Gabi Drip Master.

      Parametry

      Typ překapávačeDripper
      VýrobceGlowbeans

      Hodnocení (0)

      0 hodnocení
      0x
      0x
      0x
      0x
      0x

      Dotazy a komentáře (2)

      Boris22. 3. 2018
      Chuť filtrů

      Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Kdysi jsem slyšel jednoho odborníka na kávu, který nedoporučoval filtrovanou kávu, protože se buď do kávy filtruje chuť papírového filtru nebo naopak papírový filtr pohltí aroma a chuť kávy. Jak to je obecně a jak je to u tohoto přístroje?

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva22. 3. 2018
      Dobrý den, každý kávový odborník má na přípravu kávy trochu jiný pohled. Někdo nedá dopustit na french press, jiný na dripper a další na moka konvičku. Troufáme si říci, že běžný člověk "chuť" papírového filtru v kávě nepozná, tento jemný chuťový rozdíl může zaregistrovat pouze odborník z kávového světa. Důležitá je i samotná kvalita papírového filtru, my nabízíme jen takové, jejichž kvalitu máme sami vyzkoušenou. I zde je třeba k přípravě kávy použít speciální papírové filtry - bělené a nebělené.
      pavel19. 3. 2018
      nejprodávanější kévy

      Kde koupím na Náchodsku nejprodávanější kávy? děkuji

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva20. 3. 2018
      Dobrý den, to opravdu netušíme. Kávu si můžete objednat u nás a nechat si ji zaslat do Zásilkovny, která tam má několik poboček.