+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10–17:30)

    Kávová dárková sada La Cafetière Optima (na 3 šálky) - french press + odměrka + Costa Rica Tarrazu

    Dárková sada - french press La Cafetière Optima (na 3 šálky) s odměrkou a kávou
    Jako dárek káva nezklame nikdy. Ještě větší radost ale udělá když zároveň s ní darujete vzhledově přitažlivý a praktický kávovar pro domácí přípravu kávy. Například french press La Cafetière Optima.

    Tohle už u nás nenajdete.

    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    Ten je nástupcem legendárního modelu Classic a do dárkové sady s Čerstvou Kávou jsme jej vybírali přímo ve spolupráci s jeho výrobcem - La Cafetière. Sadu doplňuje 50g balení Čerstvé Kávy Costa Rica Tarrazu a praktická odměrka na kávu s klipem na uzavření načatého balíčku kávy. Dostáváte exkluzivní dárek, který nikde jinde v této podobě k dostání není a nebude a který ocení každý milovník domácí přípravy.

    A proč jsme do exkluzivní La Cafetière dárkové sady vybrali právě tento french press? Je praktický, má přitažlivý vzhled, je vhodný pro každodenní použití - s pochromovaným rámem, masivním držadlem a víčkem s výraznou čepičkou se stane ozdobou každého stolu.

    Parametry

    VýrobceAromaniac

    Káva si vás našla

    … protože jednou si najde každého. Vážně. Jen se musí vědět jak na ní. Zrnka u nás pražíme každý den po malých dávkách. To aby byla stále čerstvá. K vám se tak nedostanou žádná, která by byla starší než pár dnů. Nechceme vám totiž nabízet nic, co sami nepijeme. Proto si pečlivě vybíráme, co nám projde pražičkou a co se vám pak objeví doma v šálku.

    Pražírna Aromaniac

    Od roku 2007, kdy jsme s kávou začali, jsme (si) toho vypili až až. A právě otevření vlastní pražírny bylo to, co nám postupně začalo dávat větší a větší smysl. Skutečně totiž věříme, že chuti a vůni kávy může propadnout kdokoliv. A o to se teď staráme. Staráme se o to, aby si káva každého našla.


    Hodnocení (2)

    4.5
    2 hodnocení
    1x
    1x
    0x
    0x
    0x
    7. 12. 2014

    je to dobrý a spolehlivý obchod

    Dotazy a komentáře (0)