+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10–17:30)

    Ruční šlehač na mléko G.A.T. Fantasia - zelený

    Šlehač na mléko G.A.T. Fantasia
    Cappuccino, caffé latte či latté macchiato? Čím jemněji napěněné mléko, tím intenzivnější prožitek. Fantazie. S Fantasií.

    Tohle už u nás nenajdete.

    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    Ze země cappuccina, z Itálie, jsme pro vás dovezli stylový napěňovač mléka Fantasia, který mléko zároveň zahřeje. Je vyroben z ušlechtilé oceli a využijete jej na všech druzích sporáků kromě indukčních. Nalijte mléko, zahřejte je a několikrát vytáhněte a stlačte píst a krémová mléčná pěna je připravena k použití. Za necelé dvě minuty máte hotovo.

    Vyrobeno v Itálii, italská kvalita. Vhodné pro použití na následujících typech vařičů: plynový, sklokeramický, elektrický.

    Parametry

    VýrobceG.A.T.

    Hodnocení (19)

    4.7
    19 hodnocení
    17x
    1x
    0x
    0x
    1x
    13. 8. 2018

    chvili mi trvalo jak na to ale pak byla pena podle mych predstav

    3. 8. 2018

    super pěna, za chvilku úžasné kapučíno

    6. 8. 2016

    kvalita

    Dotazy a komentáře (2)

    Petra Benešová11. 4. 2016
    Šlehač na mléko G.A.T. Fantasia

    Dobrý den, chci se zeptat, jaký má tento typ šlehače objem. Děkuji

    Jitka Kakaščíková, Čerstvá Káva11. 4. 2016
    Dobrý den, objem tohoto šlehače je 600 ml.
    8. 1. 2016

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli můžu dát šlehač nahřát do mikrovlnky, mám indukční desku a na té se nedá ohřívat. Děkuji Irena

    Jitka Kakaščíková, Čerstvá Káva8. 1. 2016
    Dobrý den. Tento šlehač v žádném případě nevkládejte do mikrovlnky, jelikož je kovový a kovové předměty se v mikrovlnce nedoporučují zahřívat. Jako alternativu bychom Vám tedy doporučili mléko před našleháním ohřát v jiné nádobce a poté jej horké přelít do šlehače a v něm našlehat.