+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10–17:30)

    Kniha o kávě (Petra Veselá)

    Kniha o kávě (Petra Veselá)
    Káva je jedním z nejoblíbenějších nápojů. Povzbudí, zahřeje a vytváří pouto mezi lidmi na schůzkách a u přátelských posezení. Autorka Petra Veselá vás seznámí s historií kávy, dozvíte se o tom, jak se dostala do celého světa, jak se pěstuje, zpracovává a praží.
      Dlouhodobě nedostupné
      399 Kč
      Kávě rozumíme

      Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

      Na nic nečekáme

      Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

      Pražíme si vlastní

      A fakt nám chutná, co vám?

      Máte nás rádi

      Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

      14 let na trhu

      14 let na trhu a ještě nekončíme

      Existují různé druhy a odrůdy kávy a každá z nich má svou specifickou chuť, to, jak káva chutná, ovlivňuje také pražení, mletí, uchovávání. Část knihy se věnuje samotným nápojům.248 stran.

      O autorce Knihy o kávě

      Petra Veselá se kávě profesionálně věnuje od roku 2004, kdy absolvovala první kávové školení a otevřela si kavárnu a galerii U Zlatého korálku v Jílovém u Prahy. Zanedlouho po otevření kavárny začala soutěžit v přípravě kávy. V následujících letech se stala dvakrát mistryní České republiky a reprezentovala ČR i na mistrovství světa. Prošla řadou odborných školení, ovšem zaměřila se na tradiční italské espresso a latte art. Je certifikovanou Espresso italiano specialistkou a členkou mezinárodního svazu degustátorů kávy IANC. Od počátku roku 2008 má vlastní tréninková centra pro kávové specialisty v Brně a při své kavárně v Jílovém u Prahy. Od ledna 2009 spolupracuje s týmem Coffee specialist z Brna. Společně pořádají řadu odborných školení a také pravidelný naučně zábavný pořad Coffeeright, který se těší oblibě odborné i laické veřejnosti. Od srpna 2009 je koordinátorkou české sekce instituce Speciality Coffee Assotiation of Europe (SCAE).

      Parametry

      VýrobceSmart Press

      Hodnocení (2)

      5
      2 hodnocení
      2x
      0x
      0x
      0x
      0x
      Lachke2. 2. 2018

      Spokojenost

      Dotazy a komentáře (0)