Nově prodloužená provozní doba na obou prodejnách, v Hybernské ul. před Vánoci i o víkendech! Podrobnější informace naleznete v kontaktech.
ČERSTVÁ KÁVA - Finalista soutěže Shop Roku v kategorii Jídlo a nápoje

Káva Espresso Classic, mletá

Ačkoliv jsme pro tuto kávu zvolili název Classic, je dalším skvostem v naší nabídce káv. 80% podíl šesti vybraných Arabik dává jen mírně vyniknout zbylému podílu dvou kvalitních Robust, které dodávají kávě lehce oříškový nádech a především krásnou pěnu. Arabiky s jemnou čokoládovou chutí a stopami ovocných tónů vytvoří ve Vašich ústech explozi blaha...

Typ:Mletá káva
Balení:Sáček
Hmotnost:250 gramů
Výrobce:ČERSTVÁ KÁVA

129,00 Kč vč. DPH ... zobrazit ceny v €


ihned k odeslání

Dostupnost na prodejnách:

Praha 1 - Nové Město - Hybernská 1617/40ihned k odběru
Praha 10 - Strašnice - Turnovského 263/4ihned k odběru
  • Káva Espresso Classic, mletá
  • Káva Espresso Classic, mletá

Vlastnosti kávy

KofeinJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bod
PěnaJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bod
Bohatost chutiJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bod

Určení kávy

EspressoJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bod
Překapávaná kávaJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bod
TurekJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bodJedno zrnko kávy = jeden bod

Recenze, dotazy a komentáře


  • 24.11.12 - Dotaz - napsal(a) Zdena

    Prosím poraďte mi jakou mám kupovat kávu do De Longhi 155? A jaké pady? Děkuji.

    • 27.11.12 - Re: Dotaz - napsal(a) Hana Tůmová, Čerstvá Káva

      Dobrý den, do tohoto kávovaru by měly pasovat E.S.E. pody - pokud máte správný nástavec (sítko).


  • 16.1.13 - Příprava bez kávovaru - napsal(a) Honza

    Dobrý den, nechci si kvůli vysoké ceně pořizovat kávovar a tak se ptám, jak bych si mohl kvalitně připravit tento druh expressa classic, abych docílil co nejlepší a nejkvalitnější chuti.

    • 17.1.13 - Re: Příprava bez kávovaru - napsal(a) Hana Tůmová, Čerstvá Káva

      Dobrý den, k docílení skvělé chuti kávy je velmi důležitá samotná příprava. Ideální je namlít si čerstvě pražená kávová zrna těsně před samotnou přípravou kávy. Poté již záleží na Vás, zda preferujete přípravu kávy ve french pressu (příprava kávy velmi podobná „českému turku“) či v moka konvici (zde je káva výrazně silnější chuti). Příprava kávy v moka konvici je velmi jednoduchá, do sítka vložíte požadované množství namleté kávy, do spodní nádoby moka konvice nalejete vodu, konvici zašroubujete a dáte na plotýnku vařit. Budete-li chtít kávu připravit ve french pressu, můžete se podívat na článek jak připravit kávu ve french pressu.