+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10–17:30)

    Ruční mlýnek na kávu Meister (018)

    Ruční mlýnek na kávu Meister
    Klasický ruční mlýnek na kávu v kombinaci porcelánu, dřeva a kovu.

    Tohle už u nás nenajdete.

    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    Parametry

    Typ mlýnkuRuční
    Výrobce

    Hodnocení (0)

    0 hodnocení
    0x
    0x
    0x
    0x
    0x

    Dotazy a komentáře (6)

    Klára24. 12. 2010
    jemnost mletí

    Dobrý den, koupili jsem u vás tento mlýnek a nedaří se nám nastavit jemnost mletí. Nemáte nějaký návod na použití?

    Michal Jirek, Čerstvá Káva29. 12. 2010
    Hezký den, odšroubujte díl, který drží kličku, tu sundejte, stejně tak podložku pod ní. Přidržte šroub a ozubeným kolečkem pohybujte - utahováním nastavujete jemnější mletí, povolováním naopak. Pak zase vraťte díly zpět a je hotovo :o)
    Brano21. 11. 2010
    mletie

    Dobry den, je mozne namliet kavu v tomtu mlynceku aj do pakoveho kavovaru?mam namysli, ci sa da dosiahnut jemnost kavy na dobre espresso

    Michal Jirek, Čerstvá Káva23. 11. 2010
    Hezký den, mlýnky máme odzkoušené a lze dosáhnout jemně umleté kávy na espresso (následně odzkoušeno na Rancilio Silvia).
    Pavel Kalina19. 11. 2010
    mlecí kameny

    Dobrý den. četl jsem o mlecích kamenech z keramiky.Je mezi kovovými a keramickými kameny funkční rozdíl? Výhody nebo nevýhody? Děkuji za odpověď.

    Michal Jirek, Čerstvá Káva23. 11. 2010
    Hezký den, keramické mlecí kameny produkují méně tepla, což je však využitelné spíše u elektrických mlýnků. U ručních mlýnků mají nepatrnou výhodu v déletrvající ostrosti.