Nově prodloužená provozní doba na obou prodejnách, v Hybernské ul. před Vánoci i o víkendech! Podrobnější informace naleznete v kontaktech.
ČERSTVÁ KÁVA - Finalista soutěže Shop Roku v kategorii Jídlo a nápoje

Ruční mlýnek na kávu Meister

Klasický ruční mlýnek na kávu v kombinaci porcelánu, dřeva a kovu.

Typ:Ruční mlýnek
Materiál:Porcelán / Dřevo / Kov
Barva:Bílá / Dřevo

569,00 Kč vč. DPH ... zobrazit ceny v €


dočasně vyprodánona prodejnách nenabízeno

  • Ruční mlýnek na kávu Meister

Pošlete mi e-mail, až bude produkt dostupný:

Recenze, dotazy a komentáře


  • 25.10.10 - Nastaveni hrubosti/jemnosti mleti - napsal(a) Milan

    Je mozne nastavit u tohoto mlynku hrubost mleti kavy?

    • 29.10.10 - Re: Nastaveni hrubosti/jemnosti mleti - napsal(a) Michal Jirek, Čerstvá Káva

      Dobrý den, nastavení hrubosti mletí je možné u všech ručních mlýnků z naší současné nabídky.


  • 8.11.10 - mlecí kameny - napsal(a) Marie

    Dobrý den, mohl byste mi, prosím, napsat, z čeho jsou vyrobeny mlecí kameny? Děkuji.

    • 8.11.10 - Re: mlecí kameny - napsal(a) Michal Jirek, Čerstvá Káva

      Hezký den, tento mlýnek má kovové mlecí kameny.


  • 19.11.10 - mlecí kameny - napsal(a) Pavel Kalina

    Dobrý den.
    četl jsem o mlecích kamenech z keramiky.Je mezi kovovými a keramickými kameny funkční rozdíl? Výhody nebo nevýhody?
    Děkuji za odpověď.

    • 23.11.10 - Re: mlecí kameny - napsal(a) Michal Jirek, Čerstvá Káva

      Hezký den, keramické mlecí kameny produkují méně tepla, což je však využitelné spíše u elektrických mlýnků. U ručních mlýnků mají nepatrnou výhodu v déletrvající ostrosti.


  • 19.11.10 - mlecí kameny - napsal(a) Pavel Kalina

    Dobrý den.
    četl jsem o mlecích kamenech z keramiky.Je mezi kovovými a keramickými kameny funkční rozdíl? Výhody nebo nevýhody?
    Děkuji za odpověď.

    • 23.11.10 - Re: mlecí kameny - napsal(a) Michal Jirek, Čerstvá Káva

      Hezký den, keramické mlecí kameny produkují méně tepla, což je však využitelné spíše u elektrických mlýnků. U ručních mlýnků mají nepatrnou výhodu v déletrvající ostrosti.


  • 21.11.10 - mletie - napsal(a) Brano

    Dobry den, je mozne namliet kavu v tomtu mlynceku aj do pakoveho kavovaru?mam namysli, ci sa da dosiahnut jemnost kavy na dobre espresso

    • 23.11.10 - Re: mletie - napsal(a) Michal Jirek, Čerstvá Káva

      Hezký den, mlýnky máme odzkoušené a lze dosáhnout jemně umleté kávy na espresso (následně odzkoušeno na Rancilio Silvia).


  • 24.12.10 - jemnost mletí - napsal(a) Klára

    Dobrý den, koupili jsem u vás tento mlýnek a nedaří se nám nastavit jemnost mletí. Nemáte nějaký návod na použití?

    • 29.12.10 - Re: jemnost mletí - napsal(a) Michal Jirek, Čerstvá Káva

      Hezký den, odšroubujte díl, který drží kličku, tu sundejte, stejně tak podložku pod ní. Přidržte šroub a ozubeným kolečkem pohybujte - utahováním nastavujete jemnější mletí, povolováním naopak. Pak zase vraťte díly zpět a je hotovo :o)