+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Elektrický mlýnek CATLER CG 8030

    Sleva-13 %
    Elektrický mlýnek na kávu CATLER CG 8030
    Nástupce velmi úspěšného modelu Catler CG 8010 přichází s mnoha vylepšeními, díky kterým pro vás bude příprava kávy s pomocí tohoto kávomlýnku ještě větším potěšením.

    Tohle už u nás nenajdete.

    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    Pro přípravu perfektní kávy je zapotřebí přesné množství čerstvě namleté kávy. Při použití v domácnosti prodloužená záruka 36 měsíců!

    Značně vylepšený model CG 8010

    Oproti původnímu modelu CG 8010 nabízí tato nová verze kávomlýnku hned několik podstatných vylepšení. Rozsah nastavení hrubosti mletí se zvětšil z 25 na celých 60 stupňů, množství namleté kávy můžete libovolně upravovat po 0,2vteřinových krocích. Nastavení parametrů si nově můžete uložit a mletí můžete kdykoli jednoduše přerušit.

    Kónický mlýnek

    Kónický mlýnek využívá technologii inteligentního dávkování, které automaticky nastavuje dávkování mleté kávy při každé změně nastavení. Pro přípravu kávy ve French pressu nebo v kávovaru vyberte volbu „cups“ (šálky) a pro přípravu kávy v espressu vyberte „shots“ (dávky). Kónický mlýnek se otáčí pomaleji, čímž snižuje tepelný přenos mezi zrnky kávy a tím také zajistíte maximální chuť Vaší připravované kávy.

    Inteligentní dávkování

    Nastavení hrubosti mletí vyžaduje i správné nastavení doby mletí, abyste zajistili stálé dávkování Vaší připravované kávy. Toho dosáhnete prostřednictvím inteligentního dávkování, které automaticky nastaví dávku kávy podle zvolené hrubosti mletí a nastaveného množství. Navíc můžete předprogramované množství namleté kávy upravit podle vlastní potřeby, a to prodloužením nebo zkrácením doby mletí v 0,2s krocích.

    Nastavitelná hrubost mletí

    Různé druhy přípravy kávy vyžadují i různá nastavení hrubosti mletí, abyste dosáhli maximálního aroma a chuti. Mlýnek na kávu je vybaven 60 různými nastaveními hrubosti mlýnku, ze kterých si podle druhu připravované kávy můžete vybrat to správné nastavení.

    Pohodlné mletí

    S mlýnkem na kávu jsou dodávány 2 nástavce držáku filtru a praktická dóza na mletou kávu. Díky nástavcům můžete pohodlně ovládat mlýnek bez držení filtrů a do praktické dózy s unikátním uzávěrem si můžete namlít kávu do zásoby.

    Zásobník na kávová zrna

    450g zásobník na kávová zrna je vybaven unikátním systémem zamykání a odemykání, díky kterému ho můžete snadno a pohodlně vyjmout a přenášet. Navíc vzduchotěsné víčko umožňuje zachovat maximální čerstvost kávových zrn.

    Parametry

    Typ mlýnkuElektrický
    VýrobceCatler

    Hodnocení (0)

    0 hodnocení
    0x
    0x
    0x
    0x
    0x

    Dotazy a komentáře (3)

    12. 10. 2016

    Dobry den, tento mlynek je urcen ciste pro domaci pouziti, ci by zvladl i nejaky doplnkovy profi provoz.

    Petra Malhausová, Čerstvá Káva13. 10. 2016
    Dobrý den, do velmi malého provozu by mohl být použit, určitě ale není vhodný na přípravu např. 100 káv denně.
    Martin22. 12. 2015
    Čištění mlýnku

    Dobrý den, ruční mlýnek jednou za čas kompletně rozeberu, propláchnu, usuším a opět snadno složím. Je možné provádět čištění podobnou mokrou cestou i u tohoto mlýnku? Díky za odpověď.

    Jitka Kakaščíková, Čerstvá Káva22. 12. 2015
    Dobrý den. Vnější součásti, tzn. dózu a víčko, zásobník na kávová zrna a víko můžete omýt v teplé mýdlové vodě, opláchnout a otřít dosucha. Otřete a vyleštěte vnější plášť přístroje pomocí zlehka navlhčené měkké utěrky. K čistění nepoužívejte chemikálie, drátěnky, houbičky s drátěnkami nebo čisticí prostředky způsobující otěr, jelikož tyto by mohly způsobit poškození nebo deformaci povrchu spotřebiče i příslušenství. Vnitřní součásti kónického mlýnku lze vyčistit čistícím kartáčkem. Podrobný návod na čištění tohoto mlýnku naleznete v manuálu, který obdržíte současně s produktem.
    Viktor19. 11. 2015
    Technické parametry a popis

    Dobrý den, chtělo by to sladit popis nových funkcí a celkový popis - na začátku píšete např. o nárůstu nastavení mletí na 60 stupňu, níže v popisu zůstalo 25 kroků ze staršího modelu.... Jinak fajn záležitost, jen ten nárůst ceny u nového modelu....

    Jitka Kakaščíková, Čerstvá Káva20. 11. 2015
    Dobrý den. Děkujeme za Vaše upozornění na chybu v popisu tohoto mlýnku. Již byla provedena oprava. Nárůst ceny samozřejmě souvisí s inovací tohoto mlýnku (oproti původnímu modelu CG 8010). Rozsah nastavení hrubosti mletí se zvětšil z 25 na celých 60 stupňů, množství namleté kávy můžete libovolně upravovat po 0,2vteřinových krocích. Nastavení parametrů si nově můžete uložit a mletí můžete kdykoli jednoduše přerušit.