+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10–17:30)

    Ruční mlýnek na kávu Lodos Buclák - bílý

    Ruční mlýnek na kávu Lodos Buclák
    Kvalitní ruční kávomlýnek s tělem z tradičního českého porcelánu z Dubí a léty prověřeným frézovaným mlecím strojkem. Zaujme nejen nadčasovým designem, ale také desetiletou záruku na mlecí mechanismus.
      Skladem > 5 ks

      pošleme ještě dnes nebo

      1 190 Kč
      Kávě rozumíme

      Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

      Na nic nečekáme

      Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

      Pražíme si vlastní

      A fakt nám chutná, co vám?

      Máte nás rádi

      Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

      14 let na trhu

      14 let na trhu a ještě nekončíme

      Ruční mlýnek na kávu Lodos Buclák pochází z dílny tradiční české společnosti Lodos. Získáte s ním služby praktického pomocníka pro přípravu lahodné domácí kávy a zároveň potěchu pro oko ať už v tradičních, nebo v moderních domácnostech. Jeho oblé tělo z proslulého dubského porcelánu (kdo by neznal „cibuláky“ z Dubí) skvěle ladí s dalšími komponentami z tmavého dřeva a zlatě chromovaného kovu.

      Uvnitř mlýnku se skrývá vysoce kvalitní frézovaný strojek s mlecími kameny z kalené oceli a nastavitelnou hrubostí mletí. Na celý mlecí mechanismus se vztahuje desetiletá záruka, při správném zacházení vám ale kávomlýnek Lodos Buclák poslouží určitě mnohem déle.

      Ruční mlýnek na kávu Lodos Buclák v kostce:

      • Záruka na mlecí mechanismus 10 let
      • Tradiční design
      • Kvalitní český porcelán z Dubí
      • Mlecí kameny z kalené oceli
      • Výrobek tradiční české firmy

      Parametry

      Typ mlýnkuRuční
      VýrobceLodos

      Hodnocení (6)

      3.7
      6 hodnocení
      3x
      1x
      0x
      1x
      1x
      23. 11. 2018

      Na první pohled krásný mlýnek, ale bohužel to chce ještě hodně doladit detaily. Pokud jej nechcete vyloženě jen jako dekoraci, tak praktický moc není. Otevírání násypky na kávu má strašně ostrý hrot, uvolněná plandavá dvířka z levného kovu. Bohužel není propracovaný. Příliš krátká ručka, špatně by se s ním mlelo. Nakonec jsem vybrala jiný.

      Helena7. 1. 2016

      - krásný, funkční mlýnek a od českého výrobce, takže super!!

      27. 12. 2015

      celkově spokojenost

      Dotazy a komentáře (2)

      Zdenek10. 6. 2021

      Dobrý den, tento mlýnek používám několik let. S mlecími kameny jsem velice spokojený. Bohužel se brzy rozbila plastová západka porcelánové nádobě. A poté i celá nádoba. stane se, ale bylo by dobré mít možnost koupit tuto jako náhradní díl. Pak se ale rozbila regulace hrubosti mletí: závit, který má být napevno přildělán ke krytu se začal protáčet. Kryt je navíc z tenkého plechu a začal se deformovat.

      Tereza Jalčáková, Čerstvá Káva10. 6. 2021
      Dobrý den, je nám líto, pokud se Váš mlýnek rozbil. Je-li stále v záruce, můžete nám jej samozřejmě reklamovat. Náhradní porcelánovou nádobku dodavatel bohužel jako náhradní díl neposkytuje, a tak jej nemáme k dispozici. Není-li Váš mlýnek v záruce, pozáruční servis bohužel neposkytujeme. Můžete se však obrátit přímo na výrobce Lodos a domluvit případný servis či dodání náhradních dílů.
      21. 11. 2015

      Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak se u mlýnku nastavuje hrubost mletí, způsob čištění a jak se dostanu k namleté kávě. Děkuji

      Jitka Kakaščíková, Čerstvá Káva22. 11. 2015
      Dobrý den. Hrubost mletí u tohoto mlýnku nastavíte pomocí regulační matky, která se nachází pod kličkou mlýnku. Vnitřní součásti mlýnku a mlecí ústrojí vyčistíte stlačeným vzduchem či sáním. K namleté kávě se dostanete po odšroubování horního dílu mlýnku.