+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Moka konvice G.A.T. Futura - na 2 šálky, 100 ml

    Moka konvička G.A.T. Futura
    Praktická, oblíbená konvička tradičního italského výrobce, G.A.T. PRATIKA, zamířila do budoucnosti – pod názvem Futura je nyní připravena k použití i na stále rozšířenější indukci.

    Tohle už u nás nenajdete.

    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    Přitažlivé tvary a povrch, rukojeť a knoflík na víčku z kvalitní leštěné nerezi - konvička Futura představuje perfektní skloubení italského smyslu pro eleganci a praktičnosti, která svádí ke každodenní přípravě pravé italské kávy.

    Stylový kávovar použijete na všech typech vařičů, mimo tradiční elektřiny, plynu a sklokeramiky si výborně rozumí také s indukcí (od velikosti na 4 šálky). Futura se stane ozdobou kuchyně zařízené v moderním stylu, kde ocel a střídmá elegance mají hlavní slovo.

    Moka konvička G.A.T. Lady Induction není v této velikosti (na 2 šálky) použitelná na indukční varné desce.

    Moka konvička G.A.T. Futura v kostce:
    • Vyrobena z 18/10 nerezové oceli
    • Vhodná pro přípravu kávy na indukci (od velikosti na 4 šálky)
    • Praktická rukojeť dobře padne do ruky
    • Vyrobeno v Itálii, italská kvalita

    Vhodné pro použití na následujících typech vařičů: indukční (od velikosti na 4 šálky), plynový, sklokeramický, elektrický. Důležitá informace k indukčním vařičům: Každý indukční vařič má stanovený minimální průměr dna nádobí, které na něm bude fungovat (nalezenete v návodu k použití vařiče). Je-li plocha nádobí menší, indukční vařič nemusí sepnout. Existuje na to však snadný trik - postavte vedle konvičky větší hrnec a vařič sepne.

    Parametry

    VýrobceG.A.T.

    Hodnocení (0)

    0 hodnocení
    0x
    0x
    0x
    0x
    0x

    Dotazy a komentáře (4)

    Roman11. 9. 2016

    Dobry den, nasel jsem tuto konvicku doma, Precetl jsem si na vasich strankach jak se vari kava ale ani jednou me nezacala tect jenom para. Ma tato konvicka nejake tesneni jelikoz ja ho tam nemam a ani evim pro kolik salku je vhodna. Jak teda zjistim jak velke tesneni objednat a nebo zda neni rozbita. Dekuji za odpoved

    Petra Malhausová, Čerstvá Káva13. 9. 2016
    Dobrý den, každá moka konvice má mezi spodní a horní nádobou těsnění(konkrétně na vnějším dně horní části konvičky), aby mohla správně fungovat. Na našem e-shopu si můžete objednat silikonové těsnění G.A.T., dle velikosti průměru spojovací časti konvičky. Nejmenší těsnění na 2 šálky nerez konvičky má vnější průměr 50 mm, těsnění na 4 nerez šálky má průměr 65 mm, těsnění pro 6 nerez šálků má průměr 72 mm, těsnění pro 10 šálků má průměr 82 mm. Potřebné těsnění si můžete vybrat přímo zde: Těsnění G.A.T. . Popřípadě můžete přijít na naší prodejnu i s konvičkou a my Vám rádi poradíme, které těsnění vybrat.
    Klára4. 7. 2016
    Indukce

    Dobrý den, zajímal by mne průměr dna konvičky? Dle mé indukční desky je třeba min. průměr 10 cm. Děkuji velmi

    Petra Malhausová, Čerstvá Káva6. 7. 2016
    Dobrý den, konvičku momentálně nemáme na skladě, nemůžeme proto změřit přesný průměr dna. Ale všeobecně platí, že moka konvičky na 2 šálky nelze použít na indukci, právě kvůli ploše dna, která je potřeba k sepnutí indukčního sporáku. Většina výrobců moka konviček deklaruje jejich použití na indukci od 3 šálků, u této konvičky od firmy G.A.T. je tomu až od 4 šálků.
    Veronika27. 5. 2016
    Konvicka

    Dobrý den,dnes mi dorazila tato konvička. Pokusila jsem se v ní uvařit kávu,bohuzel se mi zdá,ze káva horem nevytéká souměrné,prska a káva neteče rovnoměrně proudem,jako u mě starší konvičky. Navíc sakne voda kolem ventilku docela dost a ve spodní nádobě vždy zůstane voda - což u mě minule konvičky nikdy nebylo. Zdá se mi to,nebo bude nějaká vadná? Děkuji za radu co s ní.

    Petra Malhausová, Čerstvá Káva29. 5. 2016
    Dobrý den, toto se může dít v případě, že je do konvičky dáno špatné množství kávy, káva je namleta na špatnou hrubost nebo je moc utlačena (utlačení kávy není třeba, stačí zarovnat po okraj) a voda tím pádem přes kávu špatně proniká. Pokud máte toto vše v pořádku a navíc u konvičky prosakuje voda kolem ventilku, je třeba konvičku reklamovat. Co se týče zůstatku vody ve spodní nádobě, tak tam se to může dít, pouze tedy v malém množství.