+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10–17:30)

    Ruční mlýnek na kávu Rhinowares Ceramill

    Ruční mlýnek na kávu Rhinowares Ceramill
    Čerstvě připravenou kávou si s ním dopřejete opravdu všude. Doma, v práci, na cestách, a vždy namletou přesně tak, jak máte rádi. Pořiďte si výkonný kávomlýnek nadstandardní kvality v těle „kolibříka“.
      Skladem > 5 ks

      pošleme 2. 4. nebo

      1 590 Kč
      Kávě rozumíme

      Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

      Na nic nečekáme

      Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

      Pražíme si vlastní

      A fakt nám chutná, co vám?

      Máte nás rádi

      Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

      14 let na trhu

      14 let na trhu a ještě nekončíme

      Příběh tohoto kávomlýnku? Úspěšný prodejce příslušenství pro baristy i veřejnost se rozhodl, že vyrobí kávomlýnek, který bude vycházet z přání a požadavků zákazníků. Vznikl elegantní a odolný kávomlýnek z nerezu a s keramickými kameny. I když jej budete používat každý den ve své kuchyni, s kolegy v práci nebo se stane vaším společníkem na cestách, odmění se bezproblémovým provozem – jeho celonerezovému tělu neublíží ani nešetrné zacházení. V celém výrobním procesu tohoto mlýnku je prioritou vysoká kvalita.

      Zda je opravdu vhodný na cesty? Ano, i s nasazenou kličkou má na výšku jen 17 cm, přitom zvládne najednou semlít až 42 g kávových zrn (6 šálků espressa). Další výhody? Snadno a rychle nastavíte hrubost mletí, díky praktické protiskluzové objímce vám mlýnek nevypadne z rukou, velký držák rukojeti skvěle padne do ruky.

      Malým bonusem k mlýnku je v ochranný cestovní sáček s praktickou šňůrkou pro snadné přenášení.

      Ruční kávomlýnek Rhinowares v kostce:

      • Celokovové tělo z nerezu vydrží i nešetrnější zacházení a omezuje vliv statické elektřiny
      • Kávová zrna melou přesné kónické keramické kameny s plynulým nastavováním hrubosti
      • Na jedno mletí pojme až 42 g kávy
      • Ideální kávomlýnek na cesty – na výšku měří jen 17 cm

      Parametry

      Typ mlýnkuRuční
      VýrobceRhinowares

      Hodnocení (19)

      4.7
      19 hodnocení
      15x
      3x
      1x
      0x
      0x
      8. 10. 2020

      Povedený design, kvalitní zpracování. Nastavování hrubosti mletí je jednoduché a funguje spolehlivě. Naprostá spokojenost.

      19. 8. 2020

      prostě dobré

      17. 7. 2020

      Supr stroječek, byl jsem překvapený jak krásně lehce mele. Stačí párkrát otočit a je namleto. Má malý rozměry pro mě ideál. Jsem si ho pořídil právě kvůli cestování. Takže supr. Jediný co nevím jak bude fungovat do budoucna tak je jeho jednoduchost. Víčko kam se sype káva je jenom na nasunutí to samé i prostor s namletou kávou. Jelikož ho budu požívát na občasný provoz asi chybu nepocítím, ale kdybych ho měl denně v ruce, tak nevím jestli víčka budou držet. Kdyby by tam byl závit měl bych z toho lepší pocit.

      Dotazy a komentáře (13)

      Kryštof Peřestý17. 6. 2020
      Náhradní pružina a kameny

      Dobrý den, máte k dispozici náhradní kameny a pružiny pro tento mlýnek? Děkuji Vám.

      Tereza Jalčáková, Čerstvá Káva18. 6. 2020
      Dobrý den, náhradní mlecí kameny k tomuto mlýnku naleznete zde. Pružinku v nabídce náhradních dílů nemáme, pokud je ale Váš mlýnek nefunkční, neváhejte nás kontaktovat na našem e-mailu info@cerstvakava.cz, rádi Vám pomůžeme.
      Peter18. 3. 2018
      Porovnanie s Porlex Tall

      Mám druhý rok mlynček Porlex Tall a teraz som si kúpil ešte Rhinowares Ceramill. Ak ich porovnám, tak mi príde v mnohých častiach lepšie skonštruovaný Porlex. Spodná nádobka Rhinowares sa nasúva na plastovú časť, pričom u Porlexu sú obe tieto časti nerezové. To isté platí pre vrchnú časť, kde sa sype káva, Porlex - iba nerez, Rhinowares plast do nerezu. Jediný bod, kde mi príde Rhinowares konštrukčne lepší je kľuka na mletie, tá u Porlexu mi pri mletí neustále vyletí zo stredovej osi, u Rhina drží bez problémov. Nastavenie hrúbky mletia mi pripadá lepšie u Rhina, ale to je možno iba pocit. A aj samotné mletie mi príde o niečo príjemnejšie u Rhina. Víťaz je pre mňa Porlex, konštrukčne pevnejší a príde mi rozhodne trvácnejší. Navyše sa určite umýva lepšie ako sa bude umývať Rhino.

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva19. 3. 2018
      Dobrý den, děkujeme za vynikající recenzi obou mlýnků.
      Jana13. 2. 2018
      Originál výrobce

      Dobrý den, prosím, jedná se o originál od výrobce Rhinowares? Kde je Vámi nabízený mlýnek vyráběn? Viděla jsem totožně vypadající, bez loga Rhinowares na mlýnku samotném nebo na krabičce (je uvedeno pouze \"Ceramill\"), na dně krabičky uvedeno \"made in China\", který byl vydáván za originální, ale na základě výše uvedeného (chybějící logo nebo vůbec odkaz na výrobce Rhinowares apod.) se domnívám, že šlo pouze o napodobeninu. Ráda bych se vyhnula zbytečnému zklamání z nekvalitního výrobku kvůli neoriginálnímu neznačkovému původu. Jinak musím konstatovat, že s aeropressem i kávou od Vás zakoupenými v několika nákupech jsem byla velmi spokojena, takže rozhodně nepředpokládám žádné zrady, spíš jen abych se vyhla nedorozumění. Předem děkuji za odpověď.

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva13. 2. 2018
      Dobrý den, ano, naše mlýnky Rhinowares jsou originální. Odebíráme tuto značku přímo od samotného výrobce. Vše je tedy s originálními nápisy i komponenty. Ovšem, jak už to tak bývá u naprosté většiny značek, i zde naleznete nápis Made in China. Výrobce Rhinowares se tímto nijak netají, jelikož výroba i kompletace mlýnků probíhá pod přísnými standardy firmy.